Insallah canim InsallahBelirtilere takılma canım kendini dinleme bu kişiden kişiye değişir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim InsallahBelirtilere takılma canım kendini dinleme bu kişiden kişiye değişir
Aminnn canım. İnş devamı da sağlıkla gelir. 6. gün embriyosuydu. Tek embriyo. 9. gün değerim 178 çıktı. 2 gün sonra testi tekrarlayacağım. Senin değerin kaç çıktı ?
Canım benimde hiçbir belirtim yoktu. Hatta geçmiş mesajları okursan görürsün bu sayfaya da yazmıştım hiç belirtim yok diye. Ama şükürler olsun ki sonucum pozitif. Göğsümün sızlaması dışında hala belirtim yok. Lütfen belirtilere takılma. Sadece bebeğini düşün ve bol bol dua et.Bugun transfer sonrasi 6. Gunum zerre bi belirtim yok Hic hic bir belirtim yok cok korkuyorum ...
Amin canım inş. Senin değerin daha yüksek , inş ikise de tutunmuştur annesine. Beni 3 hafta sonra çağırdı kese için. Arada çok fark var. Bana da 3 hafta çok geç gelmişti. Pazartesi kese görünürse bana da söyler misin ? Ona göre erkene alayım randevumu. Bide haftasını son adete göre mi transfer gününe göre mi hesaplıyoruz biliyor musun ?
Bugun transfer sonrasi 6. Gunum zerre bi belirtim yok Hic hic bir belirtim yok cok korkuyorum ...
Hayır mubarek Cuma hurmetine Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin, çok teşekkür ederim cevap içinCanım benimde hiçbir belirtim yoktu. Hatta geçmiş mesajları okursan görürsün bu sayfaya da yazmıştım hiç belirtim yok diye. Ama şükürler olsun ki sonucum pozitif. Göğsümün sızlaması dışında hala belirtim yok. Lütfen belirtilere takılma. Sadece bebeğini düşün ve bol bol dua et.
İnşallah inşallah canım. Rabbim sonuna kadar da iyi bir hamilelik geçirmeni sağlıklı bir bebek nasip etsin ..Canim 6. Gunde hic belirti olmaz zaten. 7. Gunden sonra hamilelik kana karismaya basliyor testlerde bile 7 den sonra cikmaya basliyor yavas yavas. Bende 7den sonra kasik agrisi batmasi baslamisti ufaktan ama kimindede hicbir belirti olmuyormus. Bunyeden bunyeye degisir sen hic kafana takma. Bende hep belirti arardim Allahim azcik agri ver hissettir derdim hatta :) simdi 2 gecedir uykumdan uyaniyorum agridan sakin oyle dua etme. Icinde olsun yeterki belirti hic olmasin en guzeli. Insallah bebegin seninledir. Dun gece butun arkadaslara cok dua ettim okadar cok icim yaniyorduki onceden dua ettikce cok caresizdim benim artik olmucak galiba benimde sinavim bu diyordum. Cok agliyordum. Rabbime sukurler olsun onceden cektigim butun sikintilari unutturdu. Insallah herkes yasar bu duyguyu cnm bnm
Olmaz canım içini ferah tut yeter ki. O doktoru bende takip ediyorum, gerçekten çok tatlı biri. Videoları da çok güzel. Programı olduğunu bilmiyordum hemen onu da indireyim telefonuma. İnş. sağlıkla ilerler gebeliğimiz. Allah isteyen herkese nasip etsin.Ben pek zannetmiyorum gorebilecegini ama insallah gorur:) haber veririm tabiki cnm. Bende dr. Banu Ciftcinin programi var indirdim telefonuma. Cok guzel bir program. O doktoru instagramdada takip ediyorum bayiliyorum kendisine. Harika egitici videolari var. Orada son adet tarihine gore hesaplattim. Internettede tup bebek hesaplama diye hesaplattim. Kacinci gun embriyosu oldugunu giriyosun ve transfer tarihini giriyosun. Ikiside ayni cikti. Demek hamilelik hesaplama ayni oluyor. Zaten ovulasyon tarihine denk geliyor asagi yukari toplama ve transfer. Onemli olan doktor nasil hesaplayacak bakalim. Saglikli bir gebelik gecirelimde cokda onemli degil. Ben birkac gecedir gece uykumdan uyaniyorum bir karin kasik agrisi olamaz boyle bisey. Bir muddet devam ediyor geciyor cok sukur. Bi yandanda tirsiyorum ama bi yerde okumustum. Boyle agrilar normalmis. Rahim genisledikce yaparmis diye. Insallah bu sebepledir. Kotu bisey olmasinda
Bugun transfer sonrasi 6. Gunum zerre bi belirtim yok Hic hic bir belirtim yok cok korkuyorum ...
Maşallah arkadaşım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimAminnn canım. İnş devamı da sağlıkla gelir. 6. gün embriyosuydu. Tek embriyo. 9. gün değerim 178 çıktı. 2 gün sonra testi tekrarlayacağım. Senin değerin kaç çıktı ?
Çok sağol canım, amin inş.Maşallah arkadaşım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Aynen aynen bende, 5. gün transferi. Benim transferden sonra aynı gün çok hafif kasık ağrım ertesi gün baş dönmem oldu birde aynı gece ateş basması bunalmak gibi sıcaklıktan cam pencere açıyordum yatarken. Bir daha hiç bir şey olmadı kullandığım iğnelerin şişlik hissi görüntüsü de geçti sanki tedaviden önceki halime tamamen döndüm. Test günüm 27 si Salı, yarın erken gebelik idrar testi yapsam mı diyorum :) sırf hiç bir belirtim olmadığı için meraktayım .. Rabbim sana da hayırlı haberler müjdeler versin inşallahCanim benim de 6. günüm , olan belirtilerim de kayboldu. Ben de çok endişeliyim. Sadece gogüslerim biraz acıyor. Onlar da ilaclarin etkilerindendir diye düşünüyorum. Yani öyle rahat ve normal bir durumdayım ki spor bile yapabilirim rahatlıkla (tabi yapmiyorum). Test günün ne zamandı?
günlük 6 tane estrofem miBenim karindan hergun kalcadan 2 ampul progestan. Transferimin ilk gunu baska bir igne vurdular . Haftaya tekrar vurul dediler o igne resmen ayak uclarimi agritti o derece. Gunluk estrofem 6 tane .1 tane inofolik . Bir tane glifor. Bir tanede coraspirin var . Rabbim emeklerimizin karsiligini hayirli saglikli evlatlarla verir insallah . En azindan senin bir tane var cok sukur o duyguyu tatmissin .. biz onuda tadamadik..
Hiç öyle düşünüp kendini strese sokma ilaçlar doktorlar hepsi vesile Rabbim ol diyecek olucak inşallah en önemli şey moral bu arada test günümüz aynı inşallah müjdeli haberlerle geliriz aynı günngünlük 6 tane estrofem mibenim doktorum sabah akşam estrofem 1 tane alıcaksın dedi. crinone jel ise günde 1 tane kullan. folik asit bide. ama burda yazan arkadaşlara bakıyorum iğneler günde 2 kere jeller. aklıma olumsuz şeyler geliyor . sırf transfer parası içinmi konuldu embriyo. bilmiyorum. tek yumurtaydı..bölünme olduğu gün transfer oldu. beklemediler. 12 mart pazartesi OPU 14 mart çarşamba transfer oldu . 27 mart salı da test günüm
saol canım..herşey vesile. rabbimiz ol derse olur. bunu bilmemize rağmen unutup stres yapıyoruz. 27 martmı canım . ayyyy inşallah canımHiç öyle düşünüp kendini strese sokma ilaçlar doktorlar hepsi vesile Rabbim ol diyecek olucak inşallah en önemli şey moral bu arada test günümüz aynı inşallah müjdeli haberlerle geliriz aynı günn![]()
Aynen salı günü çoğu gitti azı kaldı geçmiyo zamansaol canım..herşey vesile. rabbimiz ol derse olur. bunu bilmemize rağmen unutup stres yapıyoruz. 27 martmı canım . ayyyy inşallah canımmüjdeyi veririz
Canim sen keseyi gördünüz mü kalp atışı başlamıştı beni çarşamba çağırdı dr.Belirtilere takılma canım sakın ve moralini bozma benimde hiç ama hiç belirtim olmadı halada yok