TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Seni çok iyi anlayabiliyorum. Arefe günü bende negatif sonucu aldım ve ilaçları bıraktım sonra 2-3 güne hastalandım zaten. Daha vakti var demek ki sıkma canını. Rabbim hayırlısını versin.
Hayirlisi olsun hakkimizda canim bende oyle 3 gun sonra hastalandim ped gormek zoruma gitsede atlattim allah yuzumuzu guldursun tez zamanda

:KK24:Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler özellikle bekleme aşaması nitekim ben de kaygıyla bekliyorum. 20 ağustos ta 5.gün blastosis transferi oldu. Transferin 9.günü dün kanda betahcg baktım 94 çıktı. Tabi artış nasıl olur kese ne zaman görünür vs sürekli araştırıyorum. Bu süreçte olan varsa paylasirsa çok sevinirim.

:KK24:Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler özellikle bekleme aşaması nitekim ben de kaygıyla bekliyorum. 20 ağustos ta 5.gün blastosis transferi oldu. Transferin 9.günü dün kanda betahcg baktım 94 çıktı. Tabi artış nasıl olur kese ne zaman görünür vs sürekli araştırıyorum. Bu süreçte olan varsa paylasirsa çok sevinirim.
Gayet iyi hic arastirip kafanida kendinide yorma insallah guzel olcak tadini cikarr

Benim transferin 8. Günü. Göğüslerde şişme ağrı yumurtalıkta adet sancisi gibi ağrılar var.

Sizde ağrı vs oldu mu peki? Benim de 8. Günüm

Ben de test günü bekliyorum bugün transfer sonrasi 6. Gün. 7. Gün idrarda yapsam çıkar mi. Normalde test gunum 8 eylül. Haftasonuna denk geldiğinden 7 eylülde test yapacağım. 2. Denemem tup bebekte.

Ben de test günü bekliyorum bugün transfer sonrasi 6. Gün. 7. Gün idrarda yapsam çıkar mi. Normalde test gunum 8 eylül. Haftasonuna denk geldiğinden 7 eylülde test yapacağım. 2. Denemem tup bebekte.
Benim de 8 eylül test günüm:) ama çok zor beklemek canım yaa dua ediyorum ama çok zor

Evet prolutex igne kullanıyorum şimdi. Estrofem günde 3tane ve coraspin hap. Hiç kendime dikkat edemedim.
Bende prolutex iğne kullanıyorum bide crinone jel. Estrofem ve koraspirn aynı tedavimiz. İnşallah mutlu olur sonu Doktorun kim?

Şahin zeteroglu doktorum. Ben prolutex iğneyi bulamayınca crinone jel kullanmistim. Ama transferde sonra iğneyi aldım jeli bıraktım.
Inşallah tutunur bebisler

Once kan da sonra idrar da cikar hamilelik hormonu.ins olumlu olur

Back
X