- 30 Kasım 2016
- 280
- 89
- 48
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onceki mesajlarimda transferden sonra yazmistimÇok saçma ya.. transfer günü tutunuyormuş yada tutunmuyormuş zaten bizim bu bekleme süremiz sadece vücudun hormonu üretme süresiyle alakalıymış ne çektik yaa
Canim kan verecegine idrar testi yapsana kanda cikmis ise idrarda hayli hayli cikarBenim bugün 5. Günüm kan vercem çok merak ediyorum
Cok stres yapiyosan kan ver madem canim bende 10. Gune kadar karnimi tutup ordasin ins bebegim diyip durdum ama yokmus meger seni anliyorum sabretmek gercekten cok zorYoksa rahatlarım en azından ya, kendimi çok salak gbi hiisefiyorum boşu boşuna karnımı okşuyorum belkide
Canim eger beta hcg iceren ignelerden kullanmadisaysan ovitrelle gibi katlabmaya babacaksin 2 gune.insallah katlanir betan ve bebegin tutunur..Merhaba hanımlar,
27 ağustos yani geçen hafta bugün dondurulmuş 2 blast embriyo transferi oldum. Birkaç gündür sağlı sollu batmalarım oluyordu, bugün regl ağrılarına benzer ağrılarım olunca endişelendim ve kan testi yaptırdım. 7.gün değerim 11.4 çıktı. Gününe göre normal bir değer mi, yoksa kimyasal vb olma ihtimali mi var, nasıl değerlendirirsiniz?
Dondurulmuş transferi oldum. Yani sadece estrofem ve crinone jel kullandım.Canim eger beta hcg iceren ignelerden kullanmadisaysan ovitrelle gibi katlabmaya babacaksin 2 gune.insallah katlanir betan ve bebegin tutunur..
Merhaba canim.ben transferimin 5.gününde idrar testi yapmistim.ikinci cizgiyi silikte olsa görmüştüm.beklemek cok zor biliyorum.umarim sonuclariniz güzel olur6. Gün veren yokmu hiç kan da çıkan?
Merhaba , çok yeşekkürler bende test yapacağım evde, peki 10. Gün ne sonucu aldınız acaba?Merhaba canim.ben transferimin 5.gününde idrar testi yapmistim.ikinci cizgiyi silikte olsa görmüştüm.beklemek cok zor biliyorum.umarim sonuclariniz güzel olur
Sonucum pozitif canim.su anda 9 haftalik hamileyim.Merhaba , çok yeşekkürler bende test yapacağım evde, peki 10. Gün ne sonucu aldınız acaba?
Teşekkürler. İnşallah benimki de sağlıklıdır ve devam eder. Test verdim 6. Günüm pozitif gördümSonucum pozitif canim.su anda 9 haftalik hamileyim.
Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler özellikle bekleme aşaması nitekim ben de kaygıyla bekliyorum. 20 ağustos ta 5.gün blastosis transferi oldu. Transferin 9.günü dün kanda betahcg baktım 94 çıktı. Tabi artış nasıl olur kese ne zaman görünür vs sürekli araştırıyorum. Bu süreçte olan varsa paylasirsa çok sevinirim.
İnşallah canım ikimizde öyle hepimiz aslında. Benim kanamam olmadı arada ağrılarım oldu ama normal dedi doktor 12.gün 376 öncesinde 9.gün kendim merak edip yaptirmistim onda da 94 çıkmıştı gerek yok tekrar kan testine dedi ve 17 eylülde muayeneye çağırdı.ama ben doktor degistiricem. Belki haftaya giderim kontrole diyorum.Canım merhaba seninle aynı gün olmuş transferimiz . Benim de ayın 20’sinde 5.gün 2 adet embriyo transferim gerçekleşti . 11. Gün kanda 98 çıktı değerim . Bir daha da kan almadılar benden (Türkiye’de bu süreçte her iki günde bir alıyorlar ) haftaya pazartesi keseyi görmeyi umuyor doktorum, eğer göremezse kan tahlili yapacakmış .ama ondan önce gereksiz 11. Gün için değerin gayet iyi niye kendine stres yapıyorsun dedi, bir daha kan almadı:/
Ama bende çok korkuyorum , önceden hiç bilmezdim hcg vs . Bu sitede o kadar çok şey okudum ki , çok korkuyorum ya kimyasal ise vs . Diyehamileyim diyemiyorum şu anda . Özendim takvim yaptım ama keyfini çıkaramıyorum .
Şimdi okudum ve merak ettim , ne aşamadasın ? İnşallah çok güzel bir gebelik geçirir , bebeğini kucağına alırsın
![]()
Bende de kanama vs . Yok çok şükür ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor , göğüslerim baya şişti acıyor , uçları sızlıyor arada . Ama onun dışında herhangi bir belirti yaşamıyorum açıkçası . Keseyi -bebeği görmeden rahatlayamayacağım sanırım. Stres yapmayayım diyorum ama bu acabalar beni öldürecekİnşallah canım ikimizde öyle hepimiz aslında. Benim kanamam olmadı arada ağrılarım oldu ama normal dedi doktor 12.gün 376 öncesinde 9.gün kendim merak edip yaptirmistim onda da 94 çıkmıştı gerek yok tekrar kan testine dedi ve 17 eylülde muayeneye çağırdı.ama ben doktor degistiricem. Belki haftaya giderim kontrole diyorum.