TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kizlarrr transferin 7.günü az önce test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı allah tamamına erdirsin darısı hepinizeeee inşallah yanıltıcı değildir test 2 tane yaptım ikiside çok silik mutluluktan elim ayağım titriyor çok mutluyum hepiniz dualarımdasınız nolur sizde dua edin kanda da görüyüm

Kizlarrr transferin 7.günü az önce test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı allah tamamına erdirsin darısı hepinizeeee inşallah yanıltıcı değildir test 2 tane yaptım ikiside çok silik mutluluktan elim ayağım titriyor çok mutluyum hepiniz dualarımdasınız nolur sizde dua edin kanda da görüyüm
Kuzum ovitrelle kullanmadiysaniz 12 icinde o cizgiler gercek rahat olun.ama ovitrelle kullandiysaniz yani catlatma ignesi gercek olmuyor o cizgiler..cok sefer yapmisligim var tecrube ile sabit

Kızlar oldu galiba :rapci:

Eklentiler

• IMG-20180912-WA0007.webp
    IMG-20180912-WA0007.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 81
Kuzum ovitrelle kullanmadiysaniz 12 icinde o cizgiler gercek rahat olun.ama ovitrelle kullandiysaniz yani catlatma ignesi gercek olmuyor o cizgiler..cok sefer yapmisligim var tecrube ile sabit
Canım bana yumurta toplamadan sonra 2 ay rahim dinlendirme yapıldı tekrar ovitralle iğne filan olmadım :)

Hanımlar hamile olduğunuzu eşinizle birlikte mı öğrendiniz. Yada tek öğrendiyseniz süpriz yapabildiniz mı. Tedavi süreci eşle birlikte ilerliyo ama genede sonucum pozitif olursa süpriz yapmak istiyorum kocama ama neler yapabilirim bişey gelmiyo aklıma:işsiz:

Hanımlar hamile olduğunuzu eşinizle birlikte mı öğrendiniz. Yada tek öğrendiyseniz süpriz yapabildiniz mı. Tedavi süreci eşle birlikte ilerliyo ama genede sonucum pozitif olursa süpriz yapmak istiyorum kocama ama neler yapabilirim bişey gelmiyo aklıma:işsiz:
Bende supriz dusunurum hep :) hediye aldim sana diyip bebek patigi ,emzik yada baba yazan mama onlugu falan dusundum paketi acinca anliycak zaten belki klise bilmiyorum ama yasim 38 yeni moda supriZler bilmiyorum :110:

Coookkkk sevindim cok canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inşallahh ☺️ Erken gebelik testimi yoksa ucuz olanlardan mı canım
Erken gebelik testi canım 15 tl mi neydi fiyatı. Valla ben de sürpriz yapmayı çok isterdim ama yapamadım. Kan testinden sonra kesinleşirse kesin diye yapayım bari :KK48:

Canım seninde hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerlesin herşey gönlünce olsun:)

Canım seninde hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerlesin herşey gönlünce olsun:)
Aminn bitanemmmm sana da hayırlı olsun darısı kanda görmeye inşallah allah tamamına erdirsin hepimuzi

IMG-20180912-WA0001.webp
7.günüm kızlarrrr

Back
X