- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
Ben 4. Gün yaptım ve silik vardı. Bugün 9. Günümbuda bugün ki testEki Görüntüle 2202745

devamı gelsin inşallah !!!!!!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 4. Gün yaptım ve silik vardı. Bugün 9. Günümbuda bugün ki testEki Görüntüle 2202745
Sağol canım banada 2tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Pazartesi akşam kan testi yaptırıyorum :)Tebrikler !!!!!!!!
devamı gelsin inşallah !!!!!!![]()
Hadi bakalım , yaz bize deSağol canım banada 2tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Pazartesi akşam kan testi yaptırıyorum :)
Oy masallah canim:) benimde 2 tane 5. gun embriyosu:) Allah ayirmasin2 tane 5.gün transferi .
1 tanesi benimle canım . Evet sen kendini nasıl daha rahat hissediyorsan öyle yap . Kaçıncı günün bugün ?
Yazarım tabiki :)Hadi bakalım , yaz bize de![]()
Amin canım, sende pozitifi görürsün inşallah :)Oy masallah canim:) benimde 2 tane 5. gun embriyosu:) Allah ayirmasinbugun 5. Gunum
Cok heyecanli haber ver bizede canim:) pozitif cikacak gibi testte cift cizgi olms canim hayirlisi bakalimSağol canım banada 2tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Pazartesi akşam kan testi yaptırıyorum :)
Amin .. Allah tüm evlatları analarına bağışlasınOy masallah canim:) benimde 2 tane 5. gun embriyosu:) Allah ayirmasinbugun 5. Gunum
Bende bana yazdınız zannettim pardonOy masallah canim:) benimde 2 tane 5. gun embriyosu:) Allah ayirmasinbugun 5. Gunum
12. Gün salı gününe geliyor ama eşim çalıştığı için pazartesi aksami yaptıracagiz. Yani 11. Gün :)Cok heyecanli haber ver bizede canim:) pozitif cikacak gibi testte cift cizgi olms canim hayirlisi bakalim10. Gunmu kan teeti yapiyosun. 12. Gun dedilr bana ctedsiye geliyo ama ogun isin var 11. Gunu aksam dusunuorum kan testini
11 olck ikimznde desnee canm zatn cikar varsa sanirim artik:) ins pozitif haberini verirsin12. Gün salı gününe geliyor ama eşim çalıştığı için pazartesi aksami yaptıracagiz. Yani 11. Gün :)
İdrar testinde çıkarsa yarın yapayım o zaman sabah orta idrarlamı yapılıyordu9.gün kan verebilirsin canım sonuç çıkar hatta bende 7.günden itibaren ucuz idrar testlerindede çıkmıştı
Ben ilk testi akşam yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün sabah idrarı ile de yaptım yine çıktı yarın güzel haberler ver inşallahİdrar testinde çıkarsa yarın yapayım o zaman sabah orta idrarlamı yapılıyordu
İnşallh çıkar ilk tüp bebek deneyimim gebelik beklediğimiz iyi embriyo dedi embriyolok transfer ederken rahmindede bilinen bi bozukluk yok ama tabi nasip meselesi negatifleri de çok duyuyoruz herseye hazrım şuanda hayırlısı neyse o olur inşallah hepimiz içinBen ilk testi akşam yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün sabah idrarı ile de yaptım yine çıktı yarın güzel haberler ver inşallah
Ayy super haber gozun aydin canim:) darisi bizlere olsn insKizlar merhaba, ilk tup bebek denemem bugun 12.gun pozitifi gordum.insallah sizlerde guzel haberler alirsiniz.
Tesekkur ederimInsallah olur umutsuzluga kapilmayin sadece.En son yuzumde sivilce cikti regl olacagim diye cok uzulmustumAyy super haber gozun aydin canim:) darisi bizlere olsn ins
Ayy canım valla ne kadar meraksızsın ya senSağol canım banada 2tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Pazartesi akşam kan testi yaptırıyorum :)
Dün akşam gittim kan verdim ve 141. 3 çıktı.Ayy canım valla ne kadar meraksızsın ya sen
kaç gundur seni takip ediyorum ısrarla test gununu bekliyosun tebrikler gerçekten
Ben 6ve 7gun idrarda pozitifi gördüm
8,gun hemen gidip kan vermiştim
Ben rahatladım gerçektenDün akşam gittim kan verdim ve 141. 3 çıktı.![]()
Ben rahatladım gerçekten
Tebrikler canım çok sevindim allah tamamını erdirsin inşallah rabbim saglıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin![]()