TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Çok sevindim cnm bnm 10.günüm bugün çarşamba test yapcam nasıl bi belirti varmıydı daha önce kaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme son sorum sorun varmı tüp bebek için sebepsiz mi
Mrb canım evet belirti oldu kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti 5. Gün embriyosuydu canım ilk denemem sebepsiz inferliliteydi bizim

Kızlar pskolojik mi bilmiyorum ama
Daha ilk aydan iştahım çok arttı benim
Surekli biseyler yemek istiyorum
Sizde böylemisiniz?
Valla böyle giderse obez olucam sanırım:KK48:

Merhaba. Benim de hafif pkos görünümü vardı. Tüp bebek yaptırdım. Ilki negatif. Şimdi tekrar transfer oldu 7. Günümdeyim beklemedeyim .
Hayırlı olsun canım inşallah hamilesin die.. Hafif pkos dışında bir problem var mıydı bir de kaç embriyon oluştu canım

Kızlar ara ara gelip giden sancı gibi ağrılarınız oluyo mu
(Adet ağrisina benzer)

Kızlar ara ara gelip giden sancı gibi ağrılarınız oluyo mu
(Adet ağrisina benzer)
Ben hamile değilim teste iki günüm var ama adet ağrısı çekiyorum bu jeldenmidir nedir bilmiyorum diğer arkadaşların agrısı olmamış hiç onlarda jel kullanıyor aynı gün transfer olduk hatta ama benim karnım belim çatlıyo senin gebeliği öğrenmeden öncede agrıyormuydu

Ben hamile değilim teste iki günüm var ama adet ağrısı çekiyorum bu jeldenmidir nedir bilmiyorum diğer arkadaşların agrısı olmamış hiç onlarda jel kullanıyor aynı gün transfer olduk hatta ama benim karnım belim çatlıyo senin gebeliği öğrenmeden öncede agrıyormuydu
Evet transferin 4,günden sonra çok agriyodu belim dahada ağriyodu

Son 4.5 gündür geçmişti tekrar başladı ayni ağrilar

Evet transferin 4,günden sonra çok agriyodu belim dahada ağriyodu

Son 4.5 gündür geçmişti tekrar başladı ayni ağrilar
Canım ya benimse senin gibi pozitif çıkar mıki az önce bi arkadaştan haber aldım pozitif olmuş hiç agrısı yoktu sadece göğüsleri şişmişti ve agrıyodu son iki gün indi şişi demişti hatta oyy

Canım ya benimse senin gibi pozitif çıkar mıki az önce bi arkadaştan haber aldım pozitif olmuş hiç agrısı yoktu sadece göğüsleri şişmişti ve agrıyodu son iki gün indi şişi demişti hatta oyy
İnşallah seninde pozitif olur canım
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor bende hiç göğus ağrısı olmadı hakkında hayirlisi olur inşallah

Back
X