- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canimKızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm10. Gün hcg değerim 105 çıktı. Şükürler olsun. Allah isteyen herkese versin. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Sağol canım amiinnnTebrikler canim
Rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Canm çok sevindim maşallah değerinde güzel benim 75 ti 12 günü tabi değerin katlanarak artması önemli inş değerlerimiz kat kat artarKızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm10. Gün hcg değerim 105 çıktı. Şükürler olsun. Allah isteyen herkese versin. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
AmiiinnnnTebrikler canim
Rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Canım benim doktorum 8. Ya da 9. Gün çok koyu akıntı ya da kanama olursa hemen gel test yapalım demişti. Istersen doktoruna git. Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Dualarimiz tüm isteyenlereSlm kızlar ben transferin 8.günündeyim sanırım hastalandım napıcam nilemiyorum
Yerlesme kanamasi da olabilir canim ama onlem amacli hemen dusuk ignesi yapiyorlar ihmal etme. Lekelenme oldu bnde yerlesmeyms yinede yaptilar bisi olmasn dieSlm kızlar ben transferin 8.günündeyim sanırım hastalandım napıcam nilemiyorum
Tatlım nasıl gidiyor. Kese görmeye gittin miYerlesme kanamasi da olabilir canim ama onlem amacli hemen dusuk ignesi yapiyorlar ihmal etme. Lekelenme oldu bnde yerlesmeyms yinede yaptilar bisi olmasn die
ARKADAŞLAR KİM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRDÜ ACABA BENİM
İSTANBUL AMERİKAN HASTAHANESİ BÜLENT URMAN HOCA
Sizin gittiğinizde kaç liraydı ?selam kızlar,
bir arkadaşımı benim yaşadığım mutluluğu yaşaması için Amerikan hastanesine gönderdim, beni aradı abla ben bu kadar para veremem diye bende şaşırdım sordum ne kadar olmuş diye, Tüpbebek fiyatlarına zam elmiş 15.000 tl olmuş.
selam kızlar,
bir arkadaşımı benim yaşadığım mutluluğu yaşaması için Amerikan hastanesine gönderdim, beni aradı abla ben bu kadar para veremem diye bende şaşırdım sordum ne kadar olmuş diye, Tüpbebek fiyatlarına zam elmiş 15.000 tl olmuş.
Ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım raporlu yaptırdım seninkinin yarısı bile tutmadı canm rapor alabilen rapor almalı bence cok destek oluyo bütceyeBen de izmit medical parkta yaptırdım. 13.000₺ oldu.
Bugün hastaneye gittim gebelik oluşmuş fakat düşük yapıyomuşum durum yarın tekrar test ver dedi bakalım nolcakYerlesme kanamasi da olabilir canim ama onlem amacli hemen dusuk ignesi yapiyorlar ihmal etme. Lekelenme oldu bnde yerlesmeyms yinede yaptilar bisi olmasn die
Allah korusun canim rabbim sana bagislasin inss guzel sonuc alirsinnBugün hastaneye gittim gebelik oluşmuş fakat düşük yapıyomuşum durum yarın tekrar test ver dedi bakalım nolcak
Iyi gidiyo tatlim girsem daha emin olucam bole bisi olcak die korkuyorm:) 4+5 gunumuz bitiyo bugun ctesi gidicez. Sen nasilsin ❤Tatlım nasıl gidiyor. Kese görmeye gittin mi![]()