TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Çift emriyo transferi oldu ama kaç tane tuttu bilemiyorum canım :) yarın öğreniriz inşallah
Hayırlısı neyse o olsun inşallah tek cift farketmez tabiki
Çok sevindim canım ya inşallah oomuhteşem sesi duyarsın hemde ikiii kalp birden olur inşallah benim yarın test günüm doktoruma atacağım tahlilimi, önemli olan rakam değil ikiye katlamasıymış ama bugün kan veremedim artık bakalm yarın ki duruma

Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce transferin 9. Gun idrar testi fotoğrafını atmıştım. Silik çizgi vardı. Yarın da tahlil yaptıracağım nolur dua edin çok ihtiyacım var. Inşallah güzel haberler alırım. Allahım herkesin yardımcısı olsun.

Çift emriyo transferi oldu ama kaç tane tuttu bilemiyorum canım :) yarın öğreniriz inşallah
Hayırlısı neyse o olsun inşallah tek cift farketmez tabiki
Ayyy hakkında hayırlısı olsun canım. Hiç ultrasondan bakmadı mi doktor. Benim cuma baktı 2 gibi görünüyor dedi. Inşallah sağlıklı hayırlı olsun tek iki fark etmez :KK200:

Ayyy hakkında hayırlısı olsun canım. Hiç ultrasondan bakmadı mi doktor. Benim cuma baktı 2 gibi görünüyor dedi. Inşallah sağlıklı hayırlı olsun tek iki fark etmez :KK200:
Benim doktor izinde diye baska bi doktora gittim
Oda cok ilgilenmedi beni üzdü hatta

Ben tek kese görüyorum dedi
Oda boş görünüyo dedi

Yarın kendi doktoruma gidicem inşallah
O bana güzel şeyler söyler

Benim doktor izinde diye baska bi doktora gittim
Oda cok ilgilenmedi beni üzdü hatta

Ben tek kese görüyorum dedi
Oda boş görünüyo dedi

Yarın kendi doktoruma gidicem inşallah
O bana güzel şeyler söyler
Bazıları hiç psikolojiden anlamıyor galiba. Hadi güzel haberler olsun ınşallah. Bol bol dua ediyorum hepimize. Için ferah tut canım :KK200:

Bazıları hiç psikolojiden anlamıyor galiba. Hadi güzel haberler olsun ınşallah. Bol bol dua ediyorum hepimize. Için ferah tut canım :KK200:
Sağol canım benim
Cuma gittiginde bebisi görebildin mi sadece kese mi görünüyordu

Zaten genelde ilk boş kese 10gün sonra felanda bebek görunuyomuş
Olanida buymuş ama
Doktor endişelendirdi beni

Sağol canım benim
Cuma gittiginde bebisi görebildin mi sadece kese mi görünüyordu

Zaten genelde ilk boş kese 10gün sonra felanda bebek görunuyomuş
Olanida buymuş ama
Doktor endişelendirdi beni
Canım doktor keseyi bile zor gördü vajinal ultrasonla baktı. Iki kese görünüyor dedi ama emin olamadı. Cuma tekrar gideceğim inşallah. Sen kendi doktoruna git o ne derse ona bak canım boşver hiç moral bozma.

ben aradim bulent urmanin muayene ucreti 500 tl. tup.bebek muayenesi yapsa bile islemlerine girmedigini ogrendim egitim amacli asistan doktorlari yapiyormus. eger bulent urman yapmayacaksa niye okadar parayi verelim. Su an arastirma yapiyorum. Başka bir tavsiyeniz var mı

Benim de doktorum Bülent Urman. Çok şükür bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum

Kısa bir zaman geçmesine rağmen muayene ücreti 500 tl.. Birde islemlerini dahi egitim amaclı asistanlar yapıyor Şanslı olan sizsiniz bence hayırlı olsun.

Kizlar bende dayanamadim bugun idrar testi yaptim.5.gun ebriyolariydi ve bugun 7.gunm.once bisey gorunmedi sonra belli belirsz 2.cizgi cikti cok heyecanliyim

Bekledikçe böyle oldu

Eklentiler

• IMG_5979.webp
    IMG_5979.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 100
Back
X