TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

3.hün embriyosu için dün yani 6.gün bthcg ysptrdım dayanamayıp 1.94 çıktı. Bugün de idrar testi pozitif çıktı ama kanda yok gibi bişey işte. Umarım erken olduğu içindir

Anladım. Peki etkisi ne zaman geçer acaba. Ona göre test yapayım bari. Boşuna heves ettim sanırım :110:
Bende iğneden 1 hafta sonra yaptım silik çizgi çıkmıştı ve kendi kendimi yedim iğne etkisimi diye 3 gün arka arkaya yaptım ama koyulasmiyirdu sonra dayanamayıp 9.gün kan vermiştim 159 çıkmıştı sende 9.gün kantesti yap Rabbim yüzünü güldürsün ama ben senin için pozitif hissediyorum :KK66:

3.hün embriyosu için dün yani 6.gün bthcg ysptrdım dayanamayıp 1.94 çıktı. Bugün de idrar testi pozitif çıktı ama kanda yok gibi bişey işte. Umarım erken olduğu içindir
benimde 3.gün embriyosu olarak donduruldu canım dun embrıyolarım detımı beklıyorum trasnfer ıcın rahım dınlendırme yapıyoruz suann ınsallah pozitifi gorursun umut olursun bursalı mısın;? hangi merkezde yaptırdın acaba tüp bebegı?

benimde 3.gün embriyosu olarak donduruldu canım dun embrıyolarım detımı beklıyorum trasnfer ıcın rahım dınlendırme yapıyoruz suann ınsallah pozitifi gorursun umut olursun bursalı mısın;? hangi merkezde yaptırdın acaba tüp bebegı?
İnşaallah cnm. Bursa pembe mavi de yaptım

İnşaallah cnm. Bursa pembe mavi de yaptım
kaçıncı gün embrıyosuydu canım? ve problemıniz neydı erkeksel bayansal?

bizim erkeksel malesef jimer hastanesınde yaptım bende transferı beklıyorum ınsallsah güzel sonuclar alınır...

Merhaba kızlar 27 aralıkta tüp bebek serüvenimiz başladı dün transferim gerçekleşti 20 Ocak test günüm bugün ilk günümüz opudan sonra 9 yumurtam işlem görmüştü ama 7 si dollenmısti ikinci gün aradıklarında 3 ünün gelişiminin gerilediğini 4 tanesinin iyi gittiğini ama 3.gün transfer yapılacağını söylediler dün 3 .gündü gittik ve embriyolog 2 sinin daha gelişimini yavaslattıgını söyledi 2 tane çok sağlıklı embriyo olduğunu ve ikisinide transfer edilip edilmeyecegini sordu bende istedim doktorum da ikisinin de koyulmasından yanaydı 5 dakika surmemıstır bile transfer işlemim herşey yolunda gitti idrara çok sıkışık olduğum için odaya geldikten 10 dakika sonra lavaboya gittim hastaneden taburcu olana kadar 3 kez daha gittim kesinlikle ıkınmadım. Başka şehirden gidiyorduk araba biraz sarstı 3 saat sonra evdeydim eve gidince de meyve yedim kivi ananas portakal mandalina hemşirede bunları yememın rahimi kalınlastırmaya yardımcı olduğunu söyledi kabak çekirdeği ve hurma da var tabi iiçinde. Evde dinleniyorum hep uzanıyorum oturuyorum hiç bişey yapmıyorum sıkıldıkça evin içinde dolanıyorum yatıp kalkmama dikkat ediyorum ani hareketlerle dönmemeye özen gösteriyorum acı yemekten kacınıyorum. Şimdilik yaptıklarım bu kadar bakalım bugün ne olacak :)

Merhaba kızlar 27 aralıkta tüp bebek serüvenimiz başladı dün transferim gerçekleşti 20 Ocak test günüm bugün ilk günümüz opudan sonra 9 yumurtam işlem görmüştü ama 7 si dollenmısti ikinci gün aradıklarında 3 ünün gelişiminin gerilediğini 4 tanesinin iyi gittiğini ama 3.gün transfer yapılacağını söylediler dün 3 .gündü gittik ve embriyolog 2 sinin daha gelişimini yavaslattıgını söyledi 2 tane çok sağlıklı embriyo olduğunu ve ikisinide transfer edilip edilmeyecegini sordu bende istedim doktorum da ikisinin de koyulmasından yanaydı 5 dakika surmemıstır bile transfer işlemim herşey yolunda gitti idrara çok sıkışık olduğum için odaya geldikten 10 dakika sonra lavaboya gittim hastaneden taburcu olana kadar 3 kez daha gittim kesinlikle ıkınmadım. Başka şehirden gidiyorduk araba biraz sarstı 3 saat sonra evdeydim eve gidince de meyve yedim kivi ananas portakal mandalina hemşirede bunları yememın rahimi kalınlastırmaya yardımcı olduğunu söyledi kabak çekirdeği ve hurma da var tabi iiçinde. Evde dinleniyorum hep uzanıyorum oturuyorum hiç bişey yapmıyorum sıkıldıkça evin içinde dolanıyorum yatıp kalkmama dikkat ediyorum ani hareketlerle dönmemeye özen gösteriyorum acı yemekten kacınıyorum. Şimdilik yaptıklarım bu kadar bakalım bugün ne olacak :)
Merhaba arkadasım seninle tam aynı dönemmişiz. Benimde dün transferim yapıldı. 2 tane embriyo transferi yapıldı. 21inde gel test yapalım dediler. Allahım herkese nasip etsin. Testlerimiz pozitif cıksın insallah

bizim erkeksel malesef jimer hastanesınde yaptım bende transferı beklıyorum ınsallsah güzel sonuclar alınır...
3.gün embriyosu. Sebebsiz bizim. 3 yıldır olmuyor işte

Erkek sıkıntısı var bızde de tüp benek için jinemed murat beyle görüştük ama kafam karısık siz jimerde kime gıttınız sıkıntınız neydı tam olarak

Erkek sıkıntısı var bızde de tüp benek için jinemed murat beyle görüştük ama kafam karısık siz jimerde kime gıttınız sıkıntınız neydı tam olarak
ESIM KUCUK YASDA KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ ALIYOR BU OLAYIN PESINDEN CRIPTOAZOSPERM OLUYOR SPERMLERI YOK DENEEK AKDAR AZ YANI YERINDE HAREKETLI VE HAREKETSIZ OLARAK ISTANBULDA CELALETTIN PERUDA TEDAVI GORUYORUZ 9 AYDIR CIKISLARIMIZ COGALDI VS TUP BEBEGE GECTIK JIMER HASTANESINDE 3.GÜN EMBRIYOSU OLUSTU 4 ADET BENDE OPU ESNASINDA RAHMI UYARMAK AMACLI HISTERESKOPI OLDUM SUAN DINLENMEDEYIM BIR SONRAKI AY TRANSFERE GIDECEGIM INSALLAH

Kızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20190112_004949.webp
    IMG_20190112_004949.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan clexan ve Prolutex var ihtiyacı olan özelden msj atsın

Back
X