- 12 Şubat 2016
- 601
- 1.167
- 113
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim bende bugun transfer oldum ins. Hayirli haberler alalim test gunum 22 ocak olarak soylendi 5. Gun embriyosu dondurulmustu benim iki tane transfer edildiMerhaba kızlar 27 aralıkta tüp bebek serüvenimiz başladı dün transferim gerçekleşti 20 Ocak test günüm bugün ilk günümüz opudan sonra 9 yumurtam işlem görmüştü ama 7 si dollenmısti ikinci gün aradıklarında 3 ünün gelişiminin gerilediğini 4 tanesinin iyi gittiğini ama 3.gün transfer yapılacağını söylediler dün 3 .gündü gittik ve embriyolog 2 sinin daha gelişimini yavaslattıgını söyledi 2 tane çok sağlıklı embriyo olduğunu ve ikisinide transfer edilip edilmeyecegini sordu bende istedim doktorum da ikisinin de koyulmasından yanaydı 5 dakika surmemıstır bile transfer işlemim herşey yolunda gitti idrara çok sıkışık olduğum için odaya geldikten 10 dakika sonra lavaboya gittim hastaneden taburcu olana kadar 3 kez daha gittim kesinlikle ıkınmadım. Başka şehirden gidiyorduk araba biraz sarstı 3 saat sonra evdeydim eve gidince de meyve yedim kivi ananas portakal mandalina hemşirede bunları yememın rahimi kalınlastırmaya yardımcı olduğunu söyledi kabak çekirdeği ve hurma da var tabi iiçinde. Evde dinleniyorum hep uzanıyorum oturuyorum hiç bişey yapmıyorum sıkıldıkça evin içinde dolanıyorum yatıp kalkmama dikkat ediyorum ani hareketlerle dönmemeye özen gösteriyorum acı yemekten kacınıyorum. Şimdilik yaptıklarım bu kadar bakalım bugün ne olacak :)
Bende sizdenim cnm bugun benimdeMerhaba arkadasım seninle tam aynı dönemmişiz. Benimde dün transferim yapıldı. 2 tane embriyo transferi yapıldı. 21inde gel test yapalım dediler. Allahım herkese nasip etsin. Testlerimiz pozitif cıksın insallah
Dondurulmuşta şans daha yüksek oluyor canım inşallah hayırlısı olsunHayirli olsun canim bende bugun transfer oldum ins. Hayirli haberler alalim test gunum 22 ocak olarak soylendi 5. Gun embriyosu dondurulmustu benim iki tane transfer edildi
Benden bir gün sonrada sen test yapacaksın canım Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin inşallahMerhaba arkadasım seninle tam aynı dönemmişiz. Benimde dün transferim yapıldı. 2 tane embriyo transferi yapıldı. 21inde gel test yapalım dediler. Allahım herkese nasip etsin. Testlerimiz pozitif cıksın insallah
Amin. Bu bekleyiş gerçekten zor ama geçiyor işte. Bir hafta da kolaylıkla geçsin dilerim sonuçlar hep pozitif olurBenden bir gün sonrada sen test yapacaksın canım Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
Aynen en sıkıntılı geçen zaman şuan zatenAmin. Bu bekleyiş gerçekten zor ama geçiyor işte. Bir hafta da kolaylıkla geçsin dilerim sonuçlar hep pozitif olur
Nasilsin cnm nasil gidiyor nelerle vakit gecirmeye calisiyorsun :)Aynen en sıkıntılı geçen zaman şuan zaten
Insallah hayirlisiysa halirliysa rabbim nasip etsinDondurulmuşta şans daha yüksek oluyor canım inşallah hayırlısı olsun
Gribim evde yatmayla geçiriyorum zamanımı en hasta olmamam gereken zamanda hastalandımNasilsin cnm nasil gidiyor nelerle vakit gecirmeye calisiyorsun :)
Neden dondurulmuşta daha yüksek?Dondurulmuşta şans daha yüksek oluyor canım inşallah hayırlısı olsun
Dinlenmiş oluyor o yüzdenNeden dondurulmuşta daha yüksek?
Benimki dondurulmuş değil? Hayırlısıysa tutsun inşalla
Canım sakın stres yapma olacağı varsa inan buna hiçbir şey engel olmaz transferin ertesi günü içim dışım çıktı ne var ne yoksa geri çıkardım ondan sonraki gün çok afedersin kabız oldum ikinarak girebiliyordum sonra grip oldum hapsirmaktan önümü göremedim ama tüm bunlara rağmen tutunmuştu bana meleğim rahim öyle hapşırmakla kusmakla ikinmakla açılıp embriyoyu atmaz biliyorum hiçbir şey rahatlatmaz içini çünkü ben de rahatlayamıyordum bir türlü ama sen sadece rabbime ve bebeğine güven onunla hergün konuş beni bırakma de göreceks o seninle olacak şimdi sadece rahat ol Rabbim yüzünü güldürsünGribim evde yatmayla geçiriyorum zamanımı en hasta olmamam gereken zamanda hastalandımsen neler yapıyorsun canım nasıl geçiyor zamanın
Transferden sonraki gündü benimde canım aynı anlattığın şekilde önce bulantı kusma ki kusarken ıkınıyorsun mecbur kendini sıkıyorsun bi kaç saat sonra bir öksürük geldi bir anda boguluyordum öksürmekten o kadar çok korktum ki oturup ağladım saatlerce ya miniklerim beni terkederse diye inan hergün konuşuyorum rabbime yalvarıyorum ama senin dediğin gibi Rabbim onlara can verecekse hiç bir şey engel olamaz. Doktorumla da konuştum oda dediklerinin aynısını dedi rahim öyle öksürmeyle açılmaz kendine stres etme diye. Rabbim onları bana bağışlasın sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun başka ne isteriz kiCanım sakın stres yapma olacağı varsa inan buna hiçbir şey engel olmaz transferin ertesi günü içim dışım çıktı ne var ne yoksa geri çıkardım ondan sonraki gün çok afedersin kabız oldum ikinarak girebiliyordum sonra grip oldum hapsirmaktan önümü göremedim ama tüm bunlara rağmen tutunmuştu bana meleğim rahim öyle hapşırmakla kusmakla ikinmakla açılıp embriyoyu atmaz biliyorum hiçbir şey rahatlatmaz içini çünkü ben de rahatlayamıyordum bir türlü ama sen sadece rabbime ve bebeğine güven onunla hergün konuş beni bırakma de göreceks o seninle olacak şimdi sadece rahat ol Rabbim yüzünü güldürsün![]()
Yarın 12.gün test günüm ama 10. Gün 3.92 çıktı bakalım hayırlısıTest gunu bekleyen arkadaslar nasilsiniz durumlar nasil![]()
Kan testi yaptır, net sonuç o verirMerhaba arkadaslar
5. Gun embriyosu
2 adet embriyo transfer edildi.
Transferimin dun 5. Gunu bugun 6. Gunu
Sabah idrarimla idrar testlerim silik cikti fotografta attim.
Catlatma ignesinin 13. Gunu sizce ignenin etkisi gecmismidir sizce yoksa silik olanlar igne etkisindenmi cikiyor
Kan testini carsamba gunu yaptiricam 8. Gun off insallah ignenin etkisi degildir 4 yildir bekliyorum bu sonucu normalda asilamalarimdaki catlatma igneleri 6. Gunde negatifi gosteriyorduKan testi yaptır, net sonuç o verir
Pazar günü test günüm heyecanla bekliyorumTest gunu bekleyen arkadaslar nasilsiniz durumlar nasil![]()