- 12 Haziran 2023
- 210
- 90
- 18
- 27
- Konu Sahibi Gizemmreee
Kızlar transferimin 8. Günü bu gün idrar tahlili yaptım ve negatif kanda pozitif çıkma ihtimali nedir ? Var mı başına gelen bana umut olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah pozitife döner dua edelim :)Kızlar transferimin 8. Günü bu gün idrar tahlili yaptım ve negatif kanda pozitif çıkma ihtimali nedir ? Var mı başına gelen bana umut olacak Eki Görüntüle 3261726
transfer günü hangi gün oluyrnegatif olan test pozitife dönebilirmiş, transfer gününe kadar sabret, inşallah hayırla neticelenir.
7.06.2023 Çarşambatransfer günü hangi gün oluyr
yok transfer gününe kadar sabret yazmış ya hanfendi hangi güne kadar zaten transfer olmuş size 8. gün bugün anlamadım7.06.2023 Çarşamba
yok transfer gününe kadar sabret yazmış ya hanfendi hangi güne kadar zaten transfer olmuş size 8. gün bugün anlamad
Evet test günü diyecektim. Neyse ki anlamışsın beni.Doktorun dediği tahlil gününü kast etmiş 19 Haziran yani
Günümde vericem artık olmadıysa da dondurulmuş diğer embriyolarımdan biri bekliyordur belki beni iyiyi düşünmek istiyorum8.günde kan testinde çıkar idrara yansımaz ki, bence kan testi yapıp merakınızı giderebilirsiniz