Hanımlar 8 haziranda dondurulmuş embriyo 5ab transferim oldu. Bugün 12 haziran cuma öğlen test yaptım negatifti az önce yaptım anında ikinci çizgi cıktı ve pembe fotoda belli değil sizd
Selam bende 8 haziranda transfer oldum cumartesi test yaptım varla yok arasında bir çizgi çıktı tabi tutmadı diye çok üzüldüm ama ertesi günü yani pazar sabah yaptım bu sefer de çizgi çıktı hafif silik sonra dayanamadım pazar akşam kan test verdim 30.00 çıktı doktoruma ilettim pozitif dedi normalde çarşamba günü verecektim testi dayanamadım o yüzden dün yaptım ama yine çarşamba test vereceğim tekrardan yani demem o ki testi baya erken yapmışsınız 6. Günde hafif belli oluyor ama bazı kişilerde bu süre 9 günde de olabiliyor . Bence tekrar kan testi verin
Hanımlar 8 haziranda dondurulmuş embriyo 5ab transferim oldu. Bugün 12 haziran cuma öğlen test yaptım negatifti az önce yaptım anında ikinci çizgi cıktı ve pembe fotoda belli değil sizd
Merhaba hayırlı olsun bebişiniz umarım tutunmuştur. Benimde 4 temmuzda dondurulmuş 5aa transferim oldu bu ikinci denemem. Bugün T +4. Günüm öylesine bir test yapmak istedim evde sonucum bu şekilde oldu. Biliyorum çok erken ama bi umut oldu güvenmeli miyim bu teste bilemedim. Dualarınızı bekliyorum