- 24 Şubat 2021
- 878
- 458
- 53
- 34
- Konu Sahibi longtighthugs
Naptın kuzum gittin mi hastaneye ?Sağol inşallah güzel haberle gelirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptın kuzum gittin mi hastaneye ?Sağol inşallah güzel haberle gelirim![]()
He gittim kan verdim 36 . 85 çıktı doktorum ikinci tahlil önemli dediNaptın kuzum gittin mi hastaneye ?
Hadi gözün Aydın canım bundan sonrada aratarak ilerler inşallahHe gittim kan verdim 36 . 85 çıktı doktorum ikinci tahlil önemli dedi![]()
Gerçekte ikinci ve üçüncü tahliller önemli. Ben 44 çıkınca çok üzülmüştüm diğeri 69 çıktı yıkıldım resmen kimyasal diye kendimi alistiriyordum ki son tahlil 133 çıktı çok şükür. O yüzden inşallah sizin çok güzel ilerleyecek zaten önemli olan artışların olmasıHe gittim kan verdim 36 . 85 çıktı doktorum ikinci tahlil önemli dedi![]()
Hayır gayet iyi benim 10. Gün 44 çıkmıştı. İki gün sonraki testin yükselmesi önemli inşallah yükselecek sizinki içinizi ferah tutunBenim 7.gün 22.6 cıktı cok mu düşük ?
İnşallah canımHadi gözün Aydın canım bundan sonrada aratarak ilerler inşallah![]()
İnşallah canım ya vallah umut oldun ama 11 .günGerçekte ikinci ve üçüncü tahliller önemli. Ben 44 çıkınca çok üzülmüştüm diğeri 69 çıktı yıkıldım resmen kimyasal diye kendimi alistiriyordum ki son tahlil 133 çıktı çok şükür. O yüzden inşallah sizin çok güzel ilerleyecek zaten önemli olan artışların olması![]()
İnşallah canım ya vallah umut oldun ama 11 .gün
Canım bak arkadaşın 11. Gün 33 çıkmıştı 14. Gun 140 larda çıkmış ve kese randevusu verilmis. Allah tan ümit kesilmez. Benim de 10. Güne göre değerim çok dusuktu şükür keseyi bekliyorumKızlar 5. Gün embriyosu aa kalite transfer oldum
Beta hcg
9. Gün 12
10. Gün 24
11. Gün 33
Böyle düsük seyreden varmı acaba kimyasal mı?
Darısı bana hadi İnşallahCanım bak arkadaşın 11. Gün 33 çıkmıştı 14. Gun 140 larda çıkmış ve kese randevusu verilmis. Allah tan ümit kesilmez. Benim de 10. Güne göre değerim çok dusuktu şükür keseyi bekliyorum![]()
Amin inşallah dualarım seninleDarısı bana hadi İnşallah
Kese için ne zaman gel dedi doktorun kuzumCanım bak arkadaşın 11. Gün 33 çıkmıştı 14. Gun 140 larda çıkmış ve kese randevusu verilmis. Allah tan ümit kesilmez. Benim de 10. Güne göre değerim çok dusuktu şükür keseyi bekliyorum![]()
Haftaya Salı günü canımKese için ne zaman gel dedi doktorun kuzum
Benimde 3.gün embriyosu 28 martta transferim yapıldı bugün 6.günüm çok erken ama test yaptım. Belli belirsiz bi çizgi belirdi gibi.Merhaba 23 martta 5.gün embriyo transferi oldum. İdrar gebelik testi yapmak istiyorum. Beklemek çok zor dayanamıyorum ama negatif çıkar da moralimi bozmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Haftaya Salı günü canımsen ne zaman gideceksin
İnşallah önce sen güzel haber verirsin sonra da benAyyy çok güzelBana da haftaya pazartesi dedi
![]()
Amin canım inşallahİnşallah önce sen güzel haber verirsin sonra da bensonra da kalp atışını bekleriz
![]()
Var kuzum sanki ama daha çok erken iki gün sonra tekrarla bir dahaBenimde 3.gün embriyosu 28 martta transferim yapıldı bugün 6.günüm çok erken ama test yaptım. Belli belirsiz bi çizgi belirdi gibi. Eki Görüntüle 3227338