Transfer sonrasi uçak !! kaç gün sonra sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sheyda29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sheyda29

Ziyaretçi
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim ben 2008 de Almanya ´dan Türkiye´ye tedavi icin gitmistim..

Test gününe kadar Türkiye ´de kaldim ..

Pozitif sonucu aldiktan bir hafta sonra tekrar Almanya´ya döndüm ucakla ..

Ben malesef düsük yaptim ama bunun ucak yolculuguyla bir alakasi yok ..

Doktorundan belge al ki , gümrükte geciste sana kolaylik saglamari acisindan ..

Sadece bayan polisler elle arama yapiyorr .. Radyasyon oldugu icin kapilardan gecmiyorsun ..

silam cim

sana çök teşsekkür ederim .
dahan sonra hiç denemedin mi??? umarim en yakin zamanda bebişin olur .:ecrin_bebek::emir_bebek:

Denedim canim ...

2 kez donmus denedim Almanya da .. Olmadi ...

Simdi yine bir tedaviye basladim .. Yine donmus embriyoo ...

Bu kez olcak ALLAHIn izniylee ..

Canim bebis_asuman nikli bir arkadasimiz var .

O da tedavi icin Türkiyeye gitti . Gecen ay .. Simdi hamile ve Almanya ya döndü ...

Ona sorarsan sana yardimci olabilir ..

Sanirim transferden sonra 2 hafta kaldi pozitifi alip döndü ..

Denedim canim ...

2 kez donmus denedim Almanya da .. Olmadi ...

Simdi yine bir tedaviye basladim .. Yine donmus embriyoo ...

Bu kez olcak ALLAHIn izniylee ..

insallah olur canim bence donmus embrionun sansi daha fazla:emir_bebek:

yani kimse yurt disindan turkiyede tup bebek yapip kendi ulkesine geri donmedi mi acab??

canim bende türkiyede tedavi oldum ve ucakla geri döndüm,ben tedavimden sonra sonucumu alana kadar türkiyedeydim ben tam 12 gün yolculuk yaptim silanin dedi gibi rapor al senin icin daha rahat olur cünkü egerki ilac felan kulancaksan tedaviden sonra gümrükte sorun yasaya bilirsin,benim merkezim bana rapor yazdi ve benide bayan elemanlar kapali bi odada üstümü aradilar...
Herhangi bi sorun olursa yardimci olurum ....

memnoon oldum

sheyda ben transferden 2 gün sonra ucakla almanyaya geri döndüm...beklemeler vs...oldu...Rabbbime sükürler olsun bisey olmadi...korkma

tessekoor ederim canim

canim benim ben zaten senelek izinimi ona göre ayarlamisdim yani benim basdan belliydi 1 ay türkiyede kalcam...
bencede rahat ola bilceyin bi yerde kal yani diken üstünde olma hep rahat ve huzurlu ol moralini hic bozma canim..
Inanmyicaksin ama ben tedavimin ikincisi günü gezmelere ciktim :) ama kendimi yormuycak sekilde yani yarim saatlik yollu ben bir saatde yürüdüm,yoruldumu his etdim an bir yerlere oturdum sürekli yatmadim...
Canim ALLAH yardimcin olsun dualarini eksik etme sürekli dua et ve transferden sonra hep göbegni se esinede sevdir sürekli konus bebislerinle......

canim benim ben zaten senelek izinimi ona göre ayarlamisdim yani benim basdan belliydi 1 ay türkiyede kalcam...
bencede rahat ola bilceyin bi yerde kal yani diken üstünde olma hep rahat ve huzurlu ol moralini hic bozma canim..
Inanmyicaksin ama ben tedavimin ikincisi günü gezmelere ciktim :) ama kendimi yormuycak sekilde yani yarim saatlik yollu ben bir saatde yürüdüm,yoruldumu his etdim an bir yerlere oturdum sürekli yatmadim...
Canim ALLAH yardimcin olsun dualarini eksik etme sürekli dua et ve transferden sonra hep göbegni se esinede sevdir sürekli konus bebislerinle......

canim sana cok tesekkor ederim:asigim:

bana cok yardimci oldoon insallah senin icinde her sey yolunda gideropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi:

canim rica ederim herhangi bi sorun olursa yardim ederim gene,sen nerde yaptirmaya karar verdin ??nezamn basliycak tedavin sorun ne sizde ?ß

tessekor ederim

ben dun doktoromdan sordum ve 5 gun sonra gide bilirsin dedi :gitme:

sizce sonucum belli olanadek kalsam mi acaba??ohaoldumsmile

Back
X