transfer sonrası

merhaba iyi günler bugun transferim gerceklesti malum tek embriyo konuluyor artik 23 yasindayim ve hicbirsey bilmiyorum bna yardimci olurmusunuz ?

can.genelde sola yat derler bebegi besleyen damar sagdaymis cunku. bide ben normal isleri yapiodum sicak banyo yapma oturarak yapma dus seklinde yaparsin kabiz olma evet ceviz findik ye bide ben ananas yiyodum.gundee 3 dilim cunku kanimda .pihtilasmada vardi cok sukur kucagima aldim..kizim 1yasini gecti.Sende saglikla al insallah canim

estrofrmi ben gunde 6 adet iciyodum crinone jel sabah aksamdi clexane 1defaydi folik asit gunde 1 10..gun deger 203tu 48saaat sonra 700kusurdu kalp atisi filan duyulancs ilaclar azaldi 3.aydada sadece claxenle devam etmistim

belirti aramayin stres yapmayin bebeginiz icinizde ve saglikla tutunmasi icin dua edin sadece sizler anne olmayi en cok hakeden insanlarsiniz zzamaninda ayni seyleri yasadim.5yil sonra geldi melegim lutfen moralinizi modunuzu dusurecek insanlardaan uzzak durun sabirlla bekleyip guzel ssonuclar alin insallah

belirti aramayin stres yapmayin bebeginiz icinizde ve saglikla tutunmasi icin dua edin sadece sizler anne olmayi en cok hakeden insanlarsiniz zzamaninda ayni seyleri yasadim.5yil sonra geldi melegim lutfen moralinizi modunuzu dusurecek insanlardaan uzzak durun sabirlla bekleyip guzel ssonuclar alin insallah
Amin insallah benim de 7 yil oldu insallah bu kez tutmustur saglikla alabilirim kucagima

Evde test yapmismiydin ben yapmadim daha ama yapsam cikarmiki

evde test yapmadim direk kan verdim 10.gun .ama bi arkadasim yapmisti 8.gunu silik cikmisti simdi 6 aylik ikiz kizlari var oda ikinci denemede ikizlerini kucagina aldi
Rabbim bagislasin cumelesinin evladini rabbim bize nasip etsin insallah benimde 5 gun embiriyosu 2 adet trasfer oldu bugun 7 gun sabah tes yaptim ama isikta sadece gozukuyo oda zar zor insallah tutunmuslaedir bana meleklerim 7 yillik hasretimle saglikla kucagima alirim insallah

Rabbim bagislasin cumelesinin evladini rabbim bize nasip etsin insallah benimde 5 gun embiriyosu 2 adet trasfer oldu bugun 7 gun sabah tes yaptim ama isikta sadece gozukuyo oda zar zor insallah tutunmuslaedir bana meleklerim 7 yillik hasretimle saglikla kucagima alirim insallah

insalahh canimm erken daha en garanttisi doktorun dedigi gun kan verirsin Rabbim gonlune gore versin insallah tutunur aminn

Kızlar merhaba benim de yarın sabah transferim var ilk deneme sebepsiz infertilite. Doktorum 1 tane kaliteli koyarız dedi ama ben garanti mi olur acaba diye ikide ısrar mi etsem diyorum tabiki iki koydurmak da garanti değil de kafam karışık. Bı de transferden sonra hastanede ne kadar süre yattiniz

Kızlar devamlı yatmak da iyi değil evin içinde bile olsa yürüyün ki rahme kan akışı rahat olsun

Kızlar merhaba benim de yarın sabah transferim var ilk deneme sebepsiz infertilite. Doktorum 1 tane kaliteli koyarız dedi ama ben garanti mi olur acaba diye ikide ısrar mi etsem diyorum tabiki iki koydurmak da garanti değil de kafam karışık. Bı de transferden sonra hastanede ne kadar süre yattiniz
Merhaba beni hatirladınmı aşılama dönemi görüşüyorduk..
Benimde ilk tüp denemem transferim pazar olacam inşallah..
Senin oldu sanırım nasıldı? Sonuç nedir?

Merhaba beni hatirladınmı aşılama dönemi görüşüyorduk..
Benimde ilk tüp denemem transferim pazar olacam inşallah..
Senin oldu sanırım nasıldı? Sonuç nedir?
Merhaba canım hatırlıyorum tabiki :) benim ilk deneme olumsuz malesef doktorum çok umitliydi benden eşimde ve bende sorun olmadığı için %80 gebelik bekliyoduk dedi. Ama olmadı malesef. Umarım sen olumlu sonuç alırsın canım kaç embriyon oluştu kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edilecek?

Merhaba canım hatırlıyorum tabiki :) benim ilk deneme olumsuz malesef doktorum çok umitliydi benden eşimde ve bende sorun olmadığı için %80 gebelik bekliyoduk dedi. Ama olmadı malesef. Umarım sen olumlu sonuç alırsın canım kaç embriyon oluştu kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edilecek?
Benim 21 yumurta toplandı 19 kaliteli dendi bugün 4.Gün 12 embriyo devam ediyor
Insallah Yarın sabah yani 5.Gün 1 transfer yapılacak..
46 kiloyum ben ve kilo alamadım tek transfer öneririm dedi..
Bizde de benzer durum, ciddi bir prob görmediği için %80 ihtimal dedi dr ama olana kadar hep bir şüphe tabi..
Sürecin nasıldı neden tutunamamış araştırıldı mı?
Kendine çok dikkat etmiş miydin ?
Şimdi 2.transfer sanırım senin kaç embriyo? kaçıncı gün nasıl gidiyor ?

Benim 21 yumurta toplandı 19 kaliteli dendi bugün 4.Gün 12 embriyo devam ediyor
Insallah Yarın sabah yani 5.Gün 1 transfer yapılacak..
46 kiloyum ben ve kilo alamadım tek transfer öneririm dedi..
Bizde de benzer durum, ciddi bir prob görmediği için %80 ihtimal dedi dr ama olana kadar hep bir şüphe tabi..
Sürecin nasıldı neden tutunamamış araştırıldı mı?
Kendine çok dikkat etmiş miydin ?
Şimdi 2.transfer sanırım senin kaç embriyo? kaçıncı gün nasıl gidiyor ?
Ben şu an beklemedeyim canım 6 tane dondurulmuş embriyom var 3er 3er donduruldu transfer olacağım zaman cozdurulp bı gün bekletilecek 6.
Gün geride kalan bı tanesi elenip kalan ikisi transfer edilecek. Doktorum yazı dinlenerek geçir senin zaten kendigilinden olur olmazsa sonbaharda denersin dedi. Ben de bekliyorum hala kalamadim. Ekim Kasım gibi denicem sanırım tekrar. Kendime dikkat ettim tabi ama sürekli yatmadım ilk iki gün hep yattım sadece doktorum öyle önermişti. Sonraki günlerde bı saat yatiyosan on dk yürü rahimde kan dolaşımı sağlansın diye dedi öyle yaptım. Tabi bı de bol bol su içmek çok önemli. Neden olmadığı ile ilgili de fikrimiz yok canım doktor da şaşırdı yani bilemedik :KK43: umarım sen ilkinde olumlu sonuç alirsin

Ben şu an beklemedeyim canım 6 tane dondurulmuş embriyom var 3er 3er donduruldu transfer olacağım zaman cozdurulp bı gün bekletilecek 6.
Gün geride kalan bı tanesi elenip kalan ikisi transfer edilecek. Doktorum yazı dinlenerek geçir senin zaten kendigilinden olur olmazsa sonbaharda denersin dedi. Ben de bekliyorum hala kalamadim. Ekim Kasım gibi denicem sanırım tekrar. Kendime dikkat ettim tabi ama sürekli yatmadım ilk iki gün hep yattım sadece doktorum öyle önermişti. Sonraki günlerde bı saat yatiyosan on dk yürü rahimde kan dolaşımı sağlansın diye dedi öyle yaptım. Tabi bı de bol bol su içmek çok önemli. Neden olmadığı ile ilgili de fikrimiz yok canım doktor da şaşırdı yani bilemedik :KK43: umarım sen ilkinde olumlu sonuç alirsin
Hayırlısı olsun canım dünyaya vakti gelmemiş henüz demekki şükür edelim ki problem yok embriyoların var..
bakalım bizde nasıl olacak herşeyin hayırlısı sağlıklısı inşallah herkes için..

Back
X