• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrasi

m_ldk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2023
46
21
3
41
18 nisan günü transfer oldu. 5.gun embriyosu. Erken gebelik testi yapmak istiyorum. En erken ne zaman sonuç alınır. Normalde betahcg 27 Nisanda

12 Nisan’da transfer oldu. 16 Nisan’da testim pozitif çıktı. İnşaAllah pozitif olur sonucunuz hayırlı olsun

Yaaaaaa prodictormu 🧿🧿🙏🙏heyecan yaptım şimdi. Eşim ve ailem erken gebelik testine karşı. Moralini bozabilir diyorlar. Betahcg sonucunz kaç gün sonra kaç çıktı değeri?
3-4-5-6. Gün testlerim. En koyu testte 166 çıktı yani 6. Gün

Eklentiler

• 33F5C629-EC5E-4EA0-B711-23EE4B2CD8D9.webp
    33F5C629-EC5E-4EA0-B711-23EE4B2CD8D9.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 130
18 nisan günü transfer oldu. 5.gun embriyosu. Erken gebelik testi yapmak istiyorum. En erken ne zaman sonuç alınır. Normalde betahcg 27 Nisanda
6 ve 8 nisanda çift transfer yaptılar. 3. Denememdi 6. Gün embriyosu ve ilk defa evde test yapmak istedim test günüm 18iydi ama ben evde testi 13ünde yaptım. Çift çizgi çıktı çok şükür. 18inde de kanda 250 çıktı hcg. Fakat şimdi çok büyük bir sıkıntım daha var 2 gün sonra tekrar test istemişlerdi yani dün kan verdim yine 2 katına çıkması lazımmış ama benimki düşmüş 242 çıktı. Bayramım rezil oldu dünden beri yataktan çıkmadım. Yarın yine kan verecem yükselebilirmiş umudum yok ama erken düşük yapıyorum sanırım

6 ve 8 nisanda çift transfer yaptılar. 3. Denememdi 6. Gün embriyosu ve ilk defa evde test yapmak istedim test günüm 18iydi ama ben evde testi 13ünde yaptım. Çift çizgi çıktı çok şükür. 18inde de kanda 250 çıktı hcg. Fakat şimdi çok büyük bir sıkıntım daha var 2 gün sonra tekrar test istemişlerdi yani dün kan verdim yine 2 katına çıkması lazımmış ama benimki düşmüş 242 çıktı. Bayramım rezil oldu dünden beri yataktan çıkmadım. Yarın yine kan verecem yükselebilirmiş umudum yok ama erken düşük yapıyorum sanırım
Çift transfer mi 🤯 o ney onu bilmiyorum. Transfer sonrası en zor en sıkıci sürecmis bende çok keyifsizim. Ama sizin pozitif değeriniz neşe versin size...

Canım bazen başta iki tane tutunuyor sonra diğeri düşünce değer düşebiliyormuş sanırım. Belki ondan öyledir güzel düşünelim 🙏

Ah inşallah öyle olmuştur elbette birinin düşmüş olması üzücü olur ama diğeri bana teselli olur. Umut verdi mesajınz biraz teşekkür ederim

Merhaba benimde 19 nisana 3.gun embriyosu transferi oldum. 7.gun idrar testi yaptım silik iki çizgi çıktı. 10.gun kanda 63 çıktı. Eve geldim kahverengi takıntım oldu. Tutunma kanaması yaşayan var mı? Bugün yine akşam azıcık damla kanama oldu oda kahverengiydi. Düşük mü kimyasal mi kafayı yicem😞😭 bu dumumu yaşayan var mı aranızda

Back
X