- 12 Haziran 2023
- 210
- 90
- 18
- 27
- Konu Sahibi Gizemmreee
-
İlk transferimde olumlu sonucu aldım. İlk günlerde hiçbir belirtim yoktu, 4-5 gün sonra başladı belirtilerim. İçini ferah tutKızlar 7.06.2023 Çarşamba günü transfer oldum hiç bir belirti zaten yok da olumlu olumsuz bir şeyde hissedemiyorum infertilite tanısı koyuldu 5aa embriyo transferi yapıldı bu durumda olup ilk denemede pozitif olan var mı ne olur bir şeyler yazın içim içimi yiyor
Aynı gün transfer olmuşuz içini ferah tut. 19 Haziran test günümüz inşallah hayırlısıyla sonuç alacağızKızlar 7.06.2023 Çarşamba günü transfer oldum hiç bir belirti zaten yok da olumlu olumsuz bir şeyde hissedemiyorum infertilite tanısı koyuldu 5aa embriyo transferi yapıldı bu durumda olup ilk denemede pozitif olan var mı ne olur bir şeyler yazın içim içimi yiyor
Çok teşekkür ederim ne gibi belirtileriniz oldu pekiİlk transferimde olumlu sonucu aldım. İlk günlerde hiçbir belirtim yoktu, 4-5 gün sonra başladı belirtilerim. İçini ferah tut
Yaaaa çok duygulandımAynı gün transfer olmuşuz içini ferah tut. 19 Haziran test günümüz inşallah hayırlısıyla sonuç alacağız
Ben de en geç pazara test vermeyi düşünüyorum, eşime babalar günü süprizi yapmak istiyorum. Başlığını takibe aldım cuma dayanamaz da test yaparsan sen de yaz olur mu belki bana da cesaret verir test yaparımYaaaa çok duygulandıminşallah başarırız sonucunu yaz mutlaka merak ederim ama ben dayanamayıp cuma kan veririm diyorum çıkar diye düşünüyorum varsa
İdrar testi yapmak istemiyorum o yüzden cuma kan vericem Protestan fitil kullanıyorum yanıltabiliyormuş cuma günü sonucu alır almaz haber vericem mutlaka ben de babalar günü için erken yapmak istiyorum rabbim başta bizim sonra tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallahBen de en geç pazara test vermeyi düşünüyorum, eşime babalar günü süprizi yapmak istiyorum. Başlığını takibe aldım cuma dayanamaz da test yaparsan sen de yaz olur mu belki bana da cesaret verir test yaparım
Benim bu gün öğleden sonra adet ağrılarım başladı hem de baya şiddetli adet olucam diye korkuyorumBende belirti mi bilmiyorum ama kasığımın sağ tarafına ara ara iğne batması oluyor.
İlaçları bırakmadan adet olmazsın diyorlar. İlaçların yan etkileri de benzer oluyor. İçin rahat olsun adet olmazsınBenim bu gün öğleden sonra adet ağrılarım başladı hem de baya şiddetli adet olucam diye korkuyorum
Evet benim ki de bilmiyorum pazartesi gidicez hastaneye zaten erken yapacağımı bilse kızar sabırsızlanıyorum diyeİnşallah canım babalar günü sizin ikinizin de mutluluk günü olur, eşim test yapacağımı bilmiyor ona süpriz olsun diye düşünüyorum
Bakalım rabbim hayırlısını versin yine deİlaçları bırakmadan adet olmazsın diyorlar. İlaçların yan etkileri de benzer oluyor. İçin rahat olsun adet olmazsın
Çok çok iyi anlıyorum sizi, o kadar heyecanlanıyorum ki onların orada olduğunu bilmek ondan emin olmak istiyorum. Hani uyusam da test günü uyandırsalar beni.Evet benim ki de bilmiyorum pazartesi gidicez hastaneye zaten erken yapacağımı bilse kızar sabırsızlanıyorum diyeama elimde değil maalesef beni en çok siz anlarsınız
Bende 5aa kalitede 5.gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum ilk denemede hamile olduğumu öğrendim doğum yapalı 16 gün oldu erken doğum oldu ama çok şükür iyi bebeğim inşallah sizede nasip olurKızlar 7.06.2023 Çarşamba günü transfer oldum hiç bir belirti zaten yok da olumlu olumsuz bir şeyde hissedemiyorum infertilite tanısı koyuldu 5aa embriyo transferi yapıldı bu durumda olup ilk denemede pozitif olan var mı ne olur bir şeyler yazın içim içimi yiyor
Çok çok iyi anlıyorum sizi, o kadar heyecanlanıyorum ki onların orada olduğunu bilmek ondan emin olmak istiyorum. Hani uyusam da test günü uyandırsalar beni.
İnşallah emeklerimiz karşılıksız kalmayacak rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin bizlere in
Aynen öyle ben de öyle olsun isterdim ama maalesefÇok çok iyi anlıyorum sizi, o kadar heyecanlanıyorum ki onların orada olduğunu bilmek ondan emin olmak istiyorum. Hani uyusam da test günü uyandırsalar beni.
İnşallah emeklerimiz karşılıksız kalmayacak rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin bizlere inşallah
Yaaa rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallahBende 5aa kalitede 5.gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum ilk denemede hamile olduğumu öğrendim doğum yapalı 16 gün oldu erken doğum oldu ama çok şükür iyi bebeğim inşallah sizede nasip olur
Özellikle sağ tarafta hissediyorum ama bugün nedense bir tık daha sakin.Aynen öyle ben de öyle olsun isterdim ama maalesefamin inşallah sizin de kasıklarda ağrı oluyor mu
Çok sevindimBenim de ilk denememdi 25 Mayıs'ta transfer oldum, pozitif sonuç gördüm , benim yerleşme kanamam oldu bir de bel ağrıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?