Transfer sonrası

Merhaba kızlar bugün eğer transfer gününü sayarsak 6 günü ve sabah idrar testi yaptım negatif çıktı lekelenme falan yok sadece arada kasık ağrılarım oluyor taze transfer 3 gün transferi ilk tedavim benim gibi olanlar var mı acaba daha erken miydi inanamadım iki kere yaptım hatta
Merhaba test verdınız mı sonucunuz ne cıktı?
Benim bugun transfer gununu saymazsak 5. Günüm. Bende sabırsızım test yapıp yapmamakta🫠 sizin paylaşımınızı gördüm merak ettim. İnşalallah pozıtıf sonucu görmüşsünüzdür

Merhaba test verdınız mı sonucunuz ne cıktı?
Benim bugun transfer gununu saymazsak 5. Günüm. Bende sabırsızım test yapıp yapmamakta🫠 sizin paylaşımınızı gördüm merak ettim. İnşalallah pozıtıf sonucu görmüşsünüzdür
Maalesef negatif oldu ama umudumu kaybetmek yok inşallah bir dahakine Allah hayırlısıyla nasıp eder
İnşallah siz güzel haber alırsınız dualarınız kabul olsun içinizi ferah tutun ve dikkatli olun ben 3 gün dikkat ettim sonra normal hayatıma döndüm çok ağır kaldırmadim ama çok eğilip kalktım çok hareket ettim saatlerce ayakta evin işine devam ettim tabii ki her şey Allah'tan ama yine de dikkatli olmak lazımmış bunu öğrendim inşallah hayırlı haber alırsınız paylaşmayı unutmayın

Amiin çok tesekkur ederim. Bende 2 gün dikkat ettim. Çalışıyorum işe döndüm. Eğilip kalkıyorum, yürüyorum aşırı olmasada bişiyler taşıyorum. Nasp kısmet. Yatmakla hareket etmekle alakası yok bence

Back
X