• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası

Gizemmreee

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
210
90
18
27
Kızlar 28 inde transfer oldum bu gün 5. Günüm ara ara kasık ağrım ve bel ağrım var benimle yakın olanlarla konuşmak için açtım konuyu 2. Denemem çok korkuyorum bu da olumsuz olacak diye hadi gelin konuşalım umut olalım 😞

Belirti aramayın belirti aramak insanı çıkmaza sürüklüyor ben daha önce çok aradım o konu bir girdap her gün Meryem Suresi okuyun 40 bir gün mutlaka tamamlayın tilavet secdelerini yapmayı unutmayın Rabbim hayırlı haberler almanizi nasip etsin

Allah razı olsun Yasin okuyorum her gün ama Meryem de okuyayım o halde 😍 siz de yaptırdınız mı tüp bebek
Bu işin şifası meryem ve İbrahim suresi. Bende tupe başlamadan bir ay önce 41 hurmaya meryem okuyup eşimle tuketmistik ve Mevlam nasip etti şükürler olsun.
Belirtileri gelince aramayın derin. Cunku ilaçlar yada psikolojik olarak beden belirti verebiliyo. Bizi yanıltıyor yani. Bkacinci gün embriyosuydu

Bu işin şifası meryem ve İbrahim suresi. Bende tupe başlamadan bir ay önce 41 hurmaya meryem okuyup eşimle tuketmistik ve Mevlam nasip etti şükürler olsun.
Belirtileri gelince aramayın derin. Cunku ilaçlar yada psikolojik olarak beden belirti verebiliyo. Bizi yanıltıyor yani. Bkacinci gün embriyosuydu
Sağol canım benim inşallah benim de olucak ❤️ 5. Gün embriyosu 5 aa

Aminn Allah razı olsun sizin kaçıncı gündü? İlk transfer mi tuttu
İlk transfer di 6. Gün transfer edildi. Taze transferdi ve baya sıkıntı çektim ohss oldum. Hastalık sebebi ile hiç bebeğe yogunlasamadim. Hatta o kadar acı çekiyodum ki tutmasa mi acaba bile dedim 🙈 transfer günü dahil 7. Gün çok silik şekilde idrar testi ile öğrendim hemen kan verdim.

Ohss ne demek canım sorun neydi
Fazla yumurta üretilip toplandığı zaman oluyo. Opu sonrasi şiddetli ağrı şişkinlik yaşadım. Karin içinde sivi birikmişti. Bazı kişilerin daha ileri seviyede olup organlarda şu topluyo. Şükür elhamdülillah ben hafif orta arası atlattım 2 gün yatış yapıldı. Normalde bu durumlarda transfer ertelenmesi gerekiyordu ama doktorum ertelemedi.

Fazla yumurta üretilip toplandığı zaman oluyo. Opu sonrasi şiddetli ağrı şişkinlik yaşadım. Karin içinde sivi birikmişti. Bazı kişilerin daha ileri seviyede olup organlarda şu topluyo. Şükür elhamdülillah ben hafif orta arası atlattım 2 gün yatış yapıldı. Normalde bu durumlarda transfer ertelenmesi gerekiyordu ama doktorum ertelemedi.
Çok şükür buna rağmen tutunmuş ya çok geçmiş olsun 😞

Sorun neydi sizin

Bende 23 ünde oldum ara ara bende de kasık bel ağrısı falan oldu bazende kesıkta batma falan.. Bu sabah ta kahverengi lekelenmem oldu bakalım ctsi test günüm

Yaaa benim de bir seneyi geçti kimyasal oldu kendiliğinden ama senin sorun neydi canım 2 embriyo koyuldu

Back
X