- 12 Haziran 2023
- 210
- 90
- 18
- 27
- Konu Sahibi Gizemmreee
-
Bu işin şifası meryem ve İbrahim suresi. Bende tupe başlamadan bir ay önce 41 hurmaya meryem okuyup eşimle tuketmistik ve Mevlam nasip etti şükürler olsun.Allah razı olsun Yasin okuyorum her gün ama Meryem de okuyayım o haldesiz de yaptırdınız mı tüp bebek
Sağol canım benim inşallah benim de olucakBu işin şifası meryem ve İbrahim suresi. Bende tupe başlamadan bir ay önce 41 hurmaya meryem okuyup eşimle tuketmistik ve Mevlam nasip etti şükürler olsun.
Belirtileri gelince aramayın derin. Cunku ilaçlar yada psikolojik olarak beden belirti verebiliyo. Bizi yanıltıyor yani. Bkacinci gün embriyosuydu
Allahim her isteyene sağlıklı hayirli evlat nasip etsinSağol canım benim inşallah benim de olucak5. Gün embriyosu 5 aa
Aminn Allah razı olsun sizin kaçıncı gündü? İlk transfer mi tuttuAllahim her isteyene sağlıklı hayirli evlat nasip etsin
İlk transfer di 6. Gün transfer edildi. Taze transferdi ve baya sıkıntı çektim ohss oldum. Hastalık sebebi ile hiç bebeğe yogunlasamadim. Hatta o kadar acı çekiyodum ki tutmasa mi acaba bile dedimAminn Allah razı olsun sizin kaçıncı gündü? İlk transfer mi tuttu
Fazla yumurta üretilip toplandığı zaman oluyo. Opu sonrasi şiddetli ağrı şişkinlik yaşadım. Karin içinde sivi birikmişti. Bazı kişilerin daha ileri seviyede olup organlarda şu topluyo. Şükür elhamdülillah ben hafif orta arası atlattım 2 gün yatış yapıldı. Normalde bu durumlarda transfer ertelenmesi gerekiyordu ama doktorum ertelemedi.Ohss ne demek canım sorun neydi
Çok şükür buna rağmen tutunmuş ya çok geçmiş olsunFazla yumurta üretilip toplandığı zaman oluyo. Opu sonrasi şiddetli ağrı şişkinlik yaşadım. Karin içinde sivi birikmişti. Bazı kişilerin daha ileri seviyede olup organlarda şu topluyo. Şükür elhamdülillah ben hafif orta arası atlattım 2 gün yatış yapıldı. Normalde bu durumlarda transfer ertelenmesi gerekiyordu ama doktorum ertelemedi.
Sorun neydi sizinFazla yumurta üretilip toplandığı zaman oluyo. Opu sonrasi şiddetli ağrı şişkinlik yaşadım. Karin içinde sivi birikmişti. Bazı kişilerin daha ileri seviyede olup organlarda şu topluyo. Şükür elhamdülillah ben hafif orta arası atlattım 2 gün yatış yapıldı. Normalde bu durumlarda transfer ertelenmesi gerekiyordu ama doktorum ertelemedi.
Sebepsiz infertilite idiSorun neydi sizin
Sebepsiz infertilite id
Sebepsiz infertilite idi
Ayyy inşallah yerleşme kanamandır canımBende 23 ünde oldum ara ara bende de kasık bel ağrısı falan oldu bazende kesıkta batma falan.. Bu sabah ta kahverengi lekelenmem oldu bakalım ctsi test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?