Açıkçası çıkamadım. Herseye sardım. Opu ile ohss olmuştum çok agri çektim hafif düzeyde olduğu için doktorum transferi ertelemedi. Tek düşündüğüm karin bölgemde hissettiğim agrilar acilardi. 5 aylık gebe gibi karnım şişti. Açıkçası bebek tuttu tutacak vs düşünmeye fırsatım olmadı açılardan. Ama onun dışında ilaçların germiş olduğu o hormonlara hiç çare bulamadım. Cama kapıya çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyodum. Ne eve ne dışarıya sigamadim sanki.. Tek tavsiyem sabretmeye çalışman. Sonra geciyo mu yok. Hele gebe kalınca daha fazla hormon yukleniyo

ama 3 ay sonrası bedenin alisiyo.
Ben doktoruma söylemedim artık gelmiycem başka doktora gidicem vs diye. Zaten dediğim gibi uzaktim ankaraya ve rahim ağzı kısalığım olmuştu hareket yasakti. Sadece kendi sehrimdeki hastahane için evden çıktım. Sonra kisalik artınca beni ankaraya sevk ettiler bende kendi doktoruma gitmeyi tercih ettim. Bu hafta içi yeniden kontrolumuz var. Yani artık olağan akışına bıraktım süreci. Ankara yada kastamonu nerde olursa öyle devam ediyoruz. Doktoruna açıklama yapmak zorunda değilsin bence. Dediğim gibi kendine bi doktor daha bulursun iki hekim devam edersin sonra hersey yolunda gidince tüp doktorunu bırakırsın. Ayda bir 2 ayda bir gidersin yada. Onu dert etme. Sen olumluya odaklan. Doktor elbet bulunur. Hele büyük şehirde daha kolay. Sen sana iyi gelecek şeylere odaklan. Arkadaş aile hobi uyumak yanliz kalmak yada kalabalık şekilde kafa dağıtmak.. artık neyse ona odaklan ama hep de mutlu olmalıyım kafasına takılma. Olağan akış neyse onu yap