Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum, benim yerimde olsanız napardınız? Ben haziran ayında 2. Tüp bebek denememi yaptım pozitif oldu ama ilerlemedi temmuzda kürtaj oldum. Dondurulmuş embriyom var tekrar transfer düşünüyorum. Doktor 2. Adetimde gelebileceğimi söylemişti tekrar deneme için. Bugün 2. Adetini oldum. Öğretmenim kendi işletmem var çocuklarla kendim ilgileniyorum transferim 8 kasımda başlayan ara tatile denk gelsin çok istiyorum. 1 hafta ara tatil var 1 haftada kendim eklerim 2 hafta dinlenirim diyorum. Hem yanımda çalışan arkadaşımda o 2 hafta izinli olacak düğünü var benim işte tek çalışmak çok zor o yüzden hem o izinliyken tekim diye strese girmemiş olacağım hem de transfer sonrası rahat rahat dinleneceğim. Ama transfer 8 kasımdan birkaç gün önceye denk gelirse ya da bir hafta sizce ne yapmalıyım ara tatile denk gelmediği sürece transferi olup ertesi günü işe dönmek zorundayım sizce bu dinlenme faktörü olmazsa olmaz biz faktör mü doktor normal hayata dönebilirsin diyor ama siz benim durumumda olsanız ne yapardınız tatili yatmayı önemsemez yaptırır mıydınız olacağı varsa olur diyerek yoksa tatil yapıp dinlenebileceğiniz bir zamanı mı seçerdiniz?