• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası

kalbim34

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
86
Puanlar
623
Yer
İstanbul
Günaydınlar🥰bugün transferimin 2.günü hiç karın ağrısı lekelenme olmadı doğal mı acaba? Çok şükür ağrım sızım hiç yok sizler neler yaşadınız bu süreçte bu arada 3.gün embriyosu koyuldu Duarınızı bekliyorum sağlıkla tutunsun inşallah 🤲💕

Ben hiç bir değişiklik hissetmedim kendimde. 5. Gun embriyosu transfer sonrasi 6. Gün silik pozitif gördüm sonra 9. Gün bhcg 91 çıktı. Bence hiç kendinizde belirti aramayın, sakin olup pozitif şeylerle ilgilenin, inşallah tutunur ve sağlıkla devam eder 🌸

Benimde bugün 8. Günüm sabah kaset test yaptım ama negatif çıktı çok moralim bozuldu erken mı yaptım acaba

Günaydınlar🥰bugün transferimin 2.günü hiç karın ağrısı lekelenme olmadı doğal mı acaba? Çok şükür ağrım sızım hiç yok sizler neler yaşadınız bu süreçte bu arada 3.gün embriyosu koyuldu Duarınızı bekliyorum sağlıkla tutunsun inşallah 🤲💕
Merhabalar güzel sonuçlarınız olsun bebişiniz sizinle olsun🙏🏻 Benim 3. Günden sonra göğüs dolgunluğu oldu sadece oda progestandan mı bilmiyorum fazla doz kullandım çünkü. Onun dışında ağrı sızı lekelenme hiçbirşey yoktu transfer olduğumu unutuyordum :)

Merhabalar güzel sonuçlarınız olsun bebişiniz sizinle olsun🙏🏻 Benim 3. Günden sonra göğüs dolgunluğu oldu sadece oda progestandan mı bilmiyorum fazla doz kullandım çünkü. Onun dışında ağrı sızı lekelenme hiçbirşey yoktu transfer olduğumu unutuyordum :)
Merhaba :) inşallah canım meme hassasiyetim benim de devam ediyor ara ara mide bulantım ve adet ağrısı gibi karın ağrım oluyor fitilden sanırım bugün 6. Günüm siz ne durumdasınız test yaptınız mı

Benimde bugün 8. Günüm sabah kaset test yaptım ama negatif çıktı çok moralim bozuldu erken mı yaptım acaba
Üzülme lütfen Rabbim nasip etsin inşaAllah. Öncelikle kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli sonrası kaset testte küçük diye çıkmayabilir erken gebelik testi ile deneyebilirsin

Benimde 9. Günüm belirti var mı yokmu onu da bilmiyorum korkumdan test de yapamıyorum

Merhaba :) inşallah canım meme hassasiyetim benim de devam ediyor ara ara mide bulantım ve adet ağrısı gibi karın ağrım oluyor fitilden sanırım bugün 6. Günüm siz ne durumdasınız test yaptınız mı
Biz Rabbime binlerce şükür şuan 8+4üz 🥹🙏🏻 Darısı tüüüüm isteyenlere inşaAllah🙏🏻

Oyy maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲test için erken sanırım benim dimi
Çok teşekkür ediyorum amiiinnn inşaAllah🥹🙏🏻 tavsiye ediyor muyum asla bu defa koyulaşacak mı tedirginliği başlıyor iki gün zor geçiyor stress oluyor insan dayanabiliyorsan beklemelisin :) Bu arada 3. Gün embriyoları çok daha geç çıkıyormuş beklesen daha iyi olur var olduğu halde küçük olduğu için negatif görürsen üzülürsün inşllahhh vardır🙏🏻🙏🏻

Yapmadım canım 18 Kasım da direk hastaneye gidip vereceğim Dr dediğin günde
Belirtilerin var mı ya ben transfer günüde dahil uyurken sağa sola döndüm transferden sonra heme yatakta sürgü ile idrarımı yaptım biraz zorlansam da bir şey olmaz heralde dimi

Belirtilerin var mı ya ben transfer günüde dahil uyurken sağa sola döndüm transferden sonra heme yatakta sürgü ile idrarımı yaptım biraz zorlansam da bir şey olmaz heralde dimi
Valla ben hiç dikkat etmedim canım ya sadece ağır kaldırmadım birşey olmaz korkma Tutacağı varsa her koşulda tutar 🥰valla midem çok kötü benim bide meme hassasiyeti var

Üzülme lütfen Rabbim nasip etsin inşaAllah. Öncelikle kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli sonrası kaset testte küçük diye çıkmayabilir erken gebelik testi ile deneyebilirsin
5. Gün embryosu benim bugün 9. Günümdü dayanamadım kan verdim negatif çıktı pazartesi tekrar vereceğim bakalım

5. Gün embryosu benim bugün 9. Günümdü dayanamadım kan verdim negatif çıktı pazartesi tekrar vereceğim bakalım
Allahım mucizesini göstersin inşaAllah🙏🏻 Pazartesi herşey gönlünce olur umarım.

Back
X