Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar güzel sonuçlarınız olsun bebişiniz sizinle olsunGünaydınlarbugün transferimin 2.günü hiç karın ağrısı lekelenme olmadı doğal mı acaba? Çok şükür ağrım sızım hiç yok sizler neler yaşadınız bu süreçte bu arada 3.gün embriyosu koyuldu Duarınızı bekliyorum sağlıkla tutunsun inşallah
![]()
Merhaba :) inşallah canım meme hassasiyetim benim de devam ediyor ara ara mide bulantım ve adet ağrısı gibi karın ağrım oluyor fitilden sanırım bugün 6. Günüm siz ne durumdasınız test yaptınız mıMerhabalar güzel sonuçlarınız olsun bebişiniz sizinle olsunBenim 3. Günden sonra göğüs dolgunluğu oldu sadece oda progestandan mı bilmiyorum fazla doz kullandım çünkü. Onun dışında ağrı sızı lekelenme hiçbirşey yoktu transfer olduğumu unutuyordum :)
Üzülme lütfen Rabbim nasip etsin inşaAllah. Öncelikle kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli sonrası kaset testte küçük diye çıkmayabilir erken gebelik testi ile deneyebilirsinBenimde bugün 8. Günüm sabah kaset test yaptım ama negatif çıktı çok moralim bozuldu erken mı yaptım acaba
Biz Rabbime binlerce şükür şuan 8+4üzMerhaba :) inşallah canım meme hassasiyetim benim de devam ediyor ara ara mide bulantım ve adet ağrısı gibi karın ağrım oluyor fitilden sanırım bugün 6. Günüm siz ne durumdasınız test yaptınız mı
Oyy maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimBiz Rabbime binlerce şükür şuan 8+4üzDarısı tüüüüm isteyenlere inşaAllah
![]()
Çok teşekkür ediyorum amiiinnn inşaAllahOyy maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimtest için erken sanırım benim dimi
Yapmadım canım 18 Kasım da direk hastaneye gidip vereceğim Dr dediğin günde
Belirtilerin var mı ya ben transfer günüde dahil uyurken sağa sola döndüm transferden sonra heme yatakta sürgü ile idrarımı yaptım biraz zorlansam da bir şey olmaz heralde dimiYapmadım canım 18 Kasım da direk hastaneye gidip vereceğim Dr dediğin günde
Valla ben hiç dikkat etmedim canım ya sadece ağır kaldırmadım birşey olmaz korkma Tutacağı varsa her koşulda tutarBelirtilerin var mı ya ben transfer günüde dahil uyurken sağa sola döndüm transferden sonra heme yatakta sürgü ile idrarımı yaptım biraz zorlansam da bir şey olmaz heralde dimi
Benim de 19 Kasım tahlil günümYapmadım canım 18 Kasım da direk hastaneye gidip vereceğim Dr dediğin günde
Hayırlı pozitif alacağımız günümüz olsun inşallah canımBenim de 19 Kasım tahlil günüm![]()
Umarım, zaman da geçseHayırlı pozitif alacağımız günümüz olsun inşallah canım![]()
Evet ya geçmiyor valla :)Umarım, zaman da geçse![]()
5. Gün embryosu benim bugün 9. Günümdü dayanamadım kan verdim negatif çıktı pazartesi tekrar vereceğim bakalımÜzülme lütfen Rabbim nasip etsin inşaAllah. Öncelikle kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli sonrası kaset testte küçük diye çıkmayabilir erken gebelik testi ile deneyebilirsin
Allahım mucizesini göstersin inşaAllah5. Gün embryosu benim bugün 9. Günümdü dayanamadım kan verdim negatif çıktı pazartesi tekrar vereceğim bakalım