AmiiinnnAllahım mucizesini göstersin inşaAllahPazartesi herşey gönlünce olur umarım.
Canım ne yaptın kan verdin mi hayırlı haberler inşallah5. Gün embryosu benim bugün 9. Günümdü dayanamadım kan verdim negatif çıktı pazartesi tekrar vereceğim bakalım
Cnm benim transferimin daha 3.günü kasığımda çok batma hissi var başka bi fark yok aramamakta gerekiyormuş belirtiAyyy kimse yok muuuu
Evet aramamak lazım ama insan ister istemez aklı orda kalıyor hepCnm benim transferimin daha 3.günü kasığımda çok batma hissi var başka bi fark yok aramamakta gerekiyormuş belirti
Evet sizinle aynı herşeyimiz 6.gün embriyosu ve 25 kasım büyük günBenimde 6. Gün embriyosu 25 Kasım test tarihim 2. Transferim inşallah bende pozitif haberini veririm hepimizin güzel sonuçlar alması duası ile
Öncesinde evde test yapmayı düşünüyor musunuz nelere dikkat ediyorsunuz özelden mesaj atacaktım ama sanırım mesaj
Siz söyleyince baktım farkında değilim açtım sanırım bir dener misiniz...özelden msj atmayıÖncesinde evde test yapmayı düşünüyor musunuz nelere dikkat ediyorsunuz özelden mesaj atacaktım ama sanırım mesaj kısmınız kapalı
Benimde ilk transferimde öyle olmuştu ve hamile olduğumu öğrenmiştim ama daha erken biraz daha bekle istersen test içinKızlar merhaba bende buraya yeni katıldım transfer 5. Günüm göğüslerim çok acıyor ve ayağa kalkınca hareket edince adet ağrısı oluyor hafiften bunları yaşayan var mııı
Ay hadi inşallah bebeğim benimledir bu akşam hareket ettikçe adet ağrısı daha da arttı bende beklemeyi düşünüyorum siz kaçıncı günde test yaptınız acabaBenimde ilk transferimde öyle olmuştu ve hamile olduğumu öğrenmiştim ama daha erken biraz daha bekle istersen test için
10.Gün yapmıştım 12.Gün kan testi vermiştim. Bence sizinle bebişinizAy hadi inşallah bebeğim benimledir bu akşam hareket ettikçe adet ağrısı daha da arttı bende beklemeyi düşünüyorum siz kaçıncı günde test yaptınız acaba
10.Gün yapmıştım 12.Gün kan testi vermiştim. Bence sizinle bebişinizkaçıncı gün sizi
5.gün öğreneni bile gördüm herkesin farklı farklı ne zamandı test tarihin bende meraklandımAmin inşallah çok inanıyorum bende7. Günün içindeyim şuan embriyo 5AA kalite yapıştırıcı da aldık ayrıyeten hersey güzeldi çok şükür. Şimdi burada 7 veya 8. Gününde testle öğrenenlerde var ama düşünmemeye çalışıyorum
Merhaba hayırlı olsun 2 gün sonraki testleriniz nasıl ilerlediBen hiç bir değişiklik hissetmedim kendimde. 5. Gun embriyosu transfer sonrasi 6. Gün silik pozitif gördüm sonra 9. Gün bhcg 91 çıktı. Bence hiç kendinizde belirti aramayın, sakin olup pozitif şeylerle ilgilenin, inşallah tutunur ve sağlıkla devam eder
27 Kasım kan testim ama ben 10. Günde evde test yapmayı düşünüyorum çok hissediyorum benimle olduğunu5.gün öğreneni bile gördüm herkesin farklı farklı ne zamandı test tarihin bende meraklandım