Transfer sonrası

Kızlar merhaba bende buraya yeni katıldım transfer 5. Günüm göğüslerim çok acıyor ve ayağa kalkınca hareket edince adet ağrısı oluyor hafiften bunları yaşayan var mııı

3. Gün embriyosu 10. Test verdim bende negatif çıktı 18 Kasım da vericem inşallah bir mucize olur hepimiz için

Cnm benim transferimin daha 3.günü kasığımda çok batma hissi var başka bi fark yok aramamakta gerekiyormuş belirti
Evet aramamak lazım ama insan ister istemez aklı orda kalıyor hep benim bugünden itibaren (5. Gün) sabah hafif mide bulantısıyla uyandım göğüslerim aşırı açıyor ve etrafında beyaz şeyler oluşmaya başladı test yapsam mı bilmiyorum ama beklemek zor oluyor

Öncesinde evde test yapmayı düşünüyor musunuz nelere dikkat ediyorsunuz özelden mesaj atacaktım ama sanırım mesaj kısmınız kapalı

Öncesinde evde test yapmayı düşünüyor musunuz nelere dikkat ediyorsunuz özelden mesaj atacaktım ama sanırım mesaj

Öncesinde evde test yapmayı düşünüyor musunuz nelere dikkat ediyorsunuz özelden mesaj atacaktım ama sanırım mesaj kısmınız kapalı
Siz söyleyince baktım farkında değilim açtım sanırım bir dener misiniz...özelden msj atmayı

Kızlar merhaba bende buraya yeni katıldım transfer 5. Günüm göğüslerim çok acıyor ve ayağa kalkınca hareket edince adet ağrısı oluyor hafiften bunları yaşayan var mııı
Benimde ilk transferimde öyle olmuştu ve hamile olduğumu öğrenmiştim ama daha erken biraz daha bekle istersen test için

Benimde ilk transferimde öyle olmuştu ve hamile olduğumu öğrenmiştim ama daha erken biraz daha bekle istersen test için
Ay hadi inşallah bebeğim benimledir bu akşam hareket ettikçe adet ağrısı daha da arttı bende beklemeyi düşünüyorum siz kaçıncı günde test yaptınız acaba

Ay hadi inşallah bebeğim benimledir bu akşam hareket ettikçe adet ağrısı daha da arttı bende beklemeyi düşünüyorum siz kaçıncı günde test yaptınız acaba
10.Gün yapmıştım 12.Gün kan testi vermiştim. Bence sizinle bebişiniz kaçıncı gün sizin

Amin inşallah çok inanıyorum bende 7. Günün içindeyim şuan embriyo 5AA kalite yapıştırıcı da aldık ayrıyeten hersey güzeldi çok şükür. Şimdi burada 7 veya 8. Gününde testle öğrenenlerde var ama düşünmemeye çalışıyorum

5.gün öğreneni bile gördüm herkesin farklı farklı ne zamandı test tarihin bende meraklandım

Merhaba hayırlı olsun 2 gün sonraki testleriniz nasıl ilerledi

5.gün öğreneni bile gördüm herkesin farklı farklı ne zamandı test tarihin bende meraklandım
27 Kasım kan testim ama ben 10. Günde evde test yapmayı düşünüyorum çok hissediyorum benimle olduğunu

`