- 6 Aralık 2017
- 6.566
- 6.637
- 198
Transfer sonrası işe döndünüzmü pekiKatılıyorum belirtiler verilen hormonların etkileri olup yanıltıcı olabiliyor,sakin kalıp sabırla beklemek lazım,belirti aramak yerine.Fakat elimde değil 2. transferim bu sefer kimseyle paylaşmama kararı aldık eşimle ve kimseyle konuşamamak beni delirtiyor.Üstelikte bu işlerin içinde hemşireyim birdeUmarım pozitif haberleriyle dolu bir sayfa olur:)
Umarım beklemesi çok zor korku heyecan hepsi bir arada insallah hepimiz güzel haberi alırızKatılıyorum belirtiler verilen hormonların etkileri olup yanıltıcı olabiliyor,sakin kalıp sabırla beklemek lazım,belirti aramak yerine.Fakat elimde değil 2. transferim bu sefer kimseyle paylaşmama kararı aldık eşimle ve kimseyle konuşamamak beni delirtiyor.Üstelikte bu işlerin içinde hemşireyim birdeUmarım pozitif haberleriyle dolu bir sayfa olur:)
Hemen döndüm.Hatta çıktık dışarda kahve içtik.Yatmanın hiçbir bilimsel kanıtı yok.Benim doktorum unut ve hayatına geri dön dedi.Geçen seferki transferde izin alıp yatmıştım ve oturup evde düşünmekten sürekli anksiyete halindeydim hiç gerek yok.Unutmaksa tabiki zor:/Transfer sonrası işe döndünüzmü peki
İnşaAllah güzel haberi alırsınız bende yarın transfer olucam ve mecbur hemen normale dönücem çünkü bir oğlum varHemen döndüm.Hatta çıktık dışarda kahve içtik.Yatmanın hiçbir bilimsel kanıtı yok.Benim doktorum unut ve hayatına geri dön dedi.Geçen seferki transferde izin alıp yatmıştım ve oturup evde düşünmekten sürekli anksiyete halindeydim hiç gerek yok.Unutmaksa tabiki zor:/
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah İlk kez yaptırmıyorum ama çok heycanlıyım nelere dikkat ettiniz neler yaptınız bekleme süresinde
Ben biraz prenses gibi geçirdim. 2 gün dinlen sonra ağır işler hariç normaline dön dediler ama ben dönmedim. Her işi kocama kitledimyattım kalktım yedim evde saat başı 5 dk yürüdüm salındım kan dolaşımı için sonra geri yattım. İş için rapor aldım dizi film geçirdim. 7. Günden sonra sadece yemek yapmaya başladım onda da kettledır ağır tenceredir vs kaldırmadım kişisel asistanımdan istedim kocamdan
Hayırlı olsun önemli olan 2 günde bir artması sağlıkla kucağınıza alınMerhaba arkadaşlar,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı nasıl düşük biraz çok korkuyorum
Tüp bebek sonrası beta hcg
benimde 6.gune kadar hic belirtim yoktu 6.gub ve sonrasi baslayan alt karin agrisi ve hafif bel agrisi oldu oda hafifti yani gebeligimi ogrendigimde baslamisti belirtiler onceki olan seyler hep adet öncesi yasadigim belirtilerdi belirtilere pek takilma test gununu bekle dua et olacagina inan ben hep adet belirtisi yasayip supriz bir sekilde kanda pozitifi gormustum suan hemen hemen 5 aylik oldukMerhaba hanımlar 19 kasım embryo transferi oldum diyarbakırda hiç bir belirtim yok 5. Gün bugün yerleşme kanaması yok his yok belirti yok sizlerde nasıldı transfer sonrası acaba
Amin cnm.inşllh güzel güzel artarHayırlı olsun önemli olan 2 günde bir artması sağlıkla kucağınıza alın
Katılıyorum belirtiler verilen hormonların etkileri olup yanıltıcı olabiliyor,sakin kalıp sabırla beklemek lazım,belirti aramak yerine.Fakat elimde değil 2. transferim bu sefer kimseyle paylaşmama kararı aldık eşimle ve kimseyle konuşamamak beni delirtiyor.Üstelikte bu işlerin içinde hemşireyim birdeUmarım pozitif haberleriyle dolu bir sayfa
Sağlıkla gelsin bebeğiniz beklemek çok zormuş belirti olsa bi dert olmasa bi dertbenimde 6.gune kadar hic belirtim yoktu 6.gub ve sonrasi baslayan alt karin agrisi ve hafif bel agrisi oldu oda hafifti yani gebeligimi ogrendigimde baslamisti belirtiler onceki olan seyler hep adet öncesi yasadigim belirtilerdi belirtilere pek takilma test gununu bekle dua et olacagina inan ben hep adet belirtisi yasayip supriz bir sekilde kanda pozitifi gormustum suan hemen hemen 5 aylik oldukdarisi sana ve bekleyenlere
doktor kaç gün sonra test yaptırmanızı söyledi?Benimki 10 gün demişti.Ya burda görüyorum 5. günde idrar kan millet baktırıyor.Çok erken değilmi?Bende bugün çift embriyo transferi oldum heycanlı ve stresli bekleyiş başladı
10. Gün test yapmamı söyledi ayın 4 ünde yani bende oğlumda 8. Gün idrar testinde pozitifi görmüştüm bu sefer ne kadar dayanıcam bakalımdoktor kaç gün sonra test yaptırmanızı söyledi?Benimki 10 gün demişti.Ya burda görüyorum 5. günde idrar kan millet baktırıyor.Çok erken değilmi?
idrar testi yaparken korkmamışmıydın negatifi görmekten?10. Gün test yapmamı söyledi ayın 4 ünde yani bende oğlumda 8. Gün idrar testinde pozitifi görmüştüm bu sefer ne kadar dayanıcam bakalım
Tabiki korktum ilk iki tedavim olumsuz olmuştu oğlum 3. Tedavimde oldu korkuyordum ama hep içimde bu sefer olacak hissi vardı ilk ikisine göre daha rahattım olmazsa da yapacak birşey yoktu er geç öğrencektim nasıl olsa kaçış yoktuidrar testi yaparken korkmamışmıydın negatifi görmekten?
Sağlıkla ilerlesin hayırlı olsun ☺Arkadaşlar merhaba,9.gün dün betam 37 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 10.gün 61 çıktı...inşllh artış devam eder lütfen dua edin🕊
inşallah sağlıkla ilerler ve bebişine kavuşursun.Belirtisi olan varmı?sürekli kendimi dinlemekten yoruldum:))Aşırı sivilcelendi yüzümve şiştim baya sanırım aldığım hormonlardan.Arkadaşlar merhaba,9.gün dün betam 37 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 10.gün 61 çıktı...inşllh artış devam eder lütfen dua edin🕊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?