- 18 Temmuz 2023
- 26
- 3
- 16
- 26
- Konu Sahibi ghostgirll
-
12. Gün Kan verebilirsin ama erken istiyorsan 7-8. Günlerde çıkabilir beta daKızlar 25 kasımda 1 adet 5.gün embriyosu 4ab kalitesinde transfer oldum kaçıncı günde kanda veya idrar testinde çıkar ?
Canım benimde 24 kasımda çift 6. Gün embriyosu transfer edildi 3cc kaliteleri 4 Aralık test günüm doktor öyle söylediKızlar 25 kasımda 1 adet 5.gün embriyosu 4ab kalitesinde transfer oldum kaçıncı günde kanda veya idrar testinde çıkar ?
Benimde doktorum 6 aralıkta dedi ama çok merak ediyorum hem ilk transferim çok bir bilgim yok hemde merak ediyorum acaba benimlemi diyeCanım benimde 24 kasımda çift 6. Gün embriyosu transfer edildi 3cc kaliteleri 4 Aralık test günüm doktor öyle söyledi
Sen hangi hastanede tedavi görüyorsunCanım benimde 24 kasımda çift 6. Gün embriyosu transfer edildi 3cc kaliteleri 4 Aralık test günüm doktor öyle söyledi
Benim 3. Transferim bu. Daha öncelikleri konak hastanesinde yaptırmıştım şimdi Umuttepe üniversite hastanesinde yaptırdım.Sen hangi hastanede tedavi görüyorsun
Benim 9. Günde kanda çıkmıştı ondan önce hiç idrar testi falan yapmadım dedim yanlış çıkarsa boşuna kendimi kasmış olucam boşuna moralim bozulacak çünkü moral en önemli etkenlerden bi tanesi ben direk doktorumun dediğini yaptım 9. Kan verdimKızlar 25 kasımda 1 adet 5.gün embriyosu 4ab kalitesinde transfer oldum kaçıncı günde kanda veya idrar testinde çıkar ?
Anladım canım inşallah pozitif olurBenim 3. Transferim bu. Daha öncelikleri konak hastanesinde yaptırmıştım şimdi Umuttepe üniversite hastanesinde yaptırdım.
Bende öyle yapıcamBenim 9. Günde kanda çıkmıştı ondan önce hiç idrar testi falan yapmadım dedim yanlış çıkarsa boşuna kendimi kasmış olucam boşuna moralim bozulacak çünkü moral en önemli etkenlerden bi tanesi ben direk doktorumun dediğini yaptım 9. Kan verdim
Merhaba ben bir kez pozitifi görmüştüm o da 5 gün embriyosuydu 5. Gün idrar testimde öğrenmiştim 6.gün kan vermiştim ama strese girmemeniz için erken yapmanızı önermem bazı kişilerde geç çıkıyor doktorunuzun söylediği gün yapın lütfen bekleyemem diyorsanız 7. Gün idealdir benceKızlar 25 kasımda 1 adet 5.gün embriyosu 4ab kalitesinde transfer oldum kaçıncı günde kanda veya idrar testinde çıkar ?
Merhaba ben bir kez pozitifi görmüştüm o da 5 gün embriyosuydu 5. Gün idrar testimde öğrenmiştim 6.gün kan vermiştim ama strese girmemeniz için erken yapmanızı önermem bazı kişilerde geç çıkıyor doktorunuzun söylediği gün yapın lütfen bekleyemem diyorsanız 7. Gün idealdir bence
7.günde kan mı idrar mı?Merhaba ben bir kez pozitifi görmüştüm o da 5 gün embriyosuydu 5. Gün idrar testimde öğrenmiştim 6.gün kan vermiştim ama strese girmemeniz için erken yapmanızı önermem bazı kişilerde geç çıkıyor doktorunuzun söylediği gün yapın lütfen bekleyemem diyorsanız 7. Gün idealdir bence
İdrarda görmüştüm ben 2 transferde de çıkmıştı hatta 5. Gün çıkmıştı 5. Gün embriyosu fakat ikisi de düşük oldu maalesef kalp atışı duyamadık7.günde kan mı idrar mı?
Evet bencedeBende öyle yapıcam
İnşallah şimdide duyarsın canımİdrarda görmüştüm ben 2 transferde de çıkmıştı hatta 5. Gün çıkmıştı 5. Gün embriyosu fakat ikisi de düşük oldu maalesef kalp atışı duyamadık
İnşllh toplamda 6 tedavim oldu şimdi 7. Yi düşünüyorum işte nasipse bakalımİnşallah şimdide duyarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?