Transfer sonrası

ghostgirll

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
26
3
16
26
Kızlar 25 kasımda 1 adet 5.gün embriyosu 4ab kalitesinde transfer oldum kaçıncı günde kanda veya idrar testinde çıkar ?

Kızlar 25 kasımda 1 adet 5.gün embriyosu 4ab kalitesinde transfer oldum kaçıncı günde kanda veya idrar testinde çıkar ?
Benim 9. Günde kanda çıkmıştı ondan önce hiç idrar testi falan yapmadım dedim yanlış çıkarsa boşuna kendimi kasmış olucam boşuna moralim bozulacak çünkü moral en önemli etkenlerden bi tanesi ben direk doktorumun dediğini yaptım 9. Kan verdim

Bende öyle yapıcam

Merhaba ben bir kez pozitifi görmüştüm o da 5 gün embriyosuydu 5. Gün idrar testimde öğrenmiştim 6.gün kan vermiştim ama strese girmemeniz için erken yapmanızı önermem bazı kişilerde geç çıkıyor doktorunuzun söylediği gün yapın lütfen bekleyemem diyorsanız 7. Gün idealdir bence

7.günde kan mı idrar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…