• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası

Amin canım inşallah sende umudunu kaybetme sakın. Bak benim 9 yıl sonra tuttu ama kaybettim.yine olacagina inanıyorum. Rabbim hayirlisini versin
elmira bir kere tuttuysa diğerinde kesin tutar doktorlardan duymuştum

Bende duydum canim benim bu dondurulmus embriyoyla oldugu icin sanki umut daha az gibi geliyo ama hayirlisi.Rabbime sıgındık o herseyin hayirlisini versin hepimiz icin

slm transfer sonrası yolculuk riskli mi acaba c.tesi transferim var inş sağlıkla çözülürlerse tabi. 5 gün sonra özel araçla yolculuk yapsam bi sıkıntı olur mu dr soracam ama sizlerinde yorumlarını merak ettim.

slm transfer sonrası yolculuk riskli mi acaba c.tesi transferim var inş sağlıkla çözülürlerse tabi. 5 gün sonra özel araçla yolculuk yapsam bi sıkıntı olur mu dr soracam ama sizlerinde yorumlarını merak ettim.

Simdiden hayırlı olsun.dün benim doktorum transferden 3 gün sonra seyahat edebilirsiniz dedi.özel araclada dikkat edilirse bi sıkıntı olacagini sanmıyorum. Siz yinede sorun iciniz rahat etsin

Simdiden hayırlı olsun.dün benim doktorum transferden 3 gün sonra seyahat edebilirsiniz dedi.özel araclada dikkat edilirse bi sıkıntı olacagini sanmıyorum. Siz yinede sorun iciniz rahat etsin

çok tşk inş hepimize ve isteyen herkese allahım hayırlı , sağlıklı evlat nasip eder . 4 ya da 5 . gün evime döneyim diyorum ama bakalım cevabın için tşk

Transfer olacak arkadaşlara bir sorum var: ilk yarım saat transfer sonrası sıkışık kaldım Sonra dayanamayıp tualete gittim ve 10 dakka ayakta kaldım yaparken idrarımı. Sonra yine yattım. Hemşireler birşey olmaz dediler ama oturduğumu zannetmiş olabilirler. Sizce bu sıkıntı yaratır mı?

Bir de yeşil ışıkta araba birden hareketlenince boş bulunup arkaya kaykıldım. Biraz sert bir hareket oldu (öne doğru oturuyordum, biraz ağrım vardı). Sizce sorun olur mu?

Offf... içimi kemirdi giderayak :'(

Back
X