transfer sonrası.

KELEBEK0908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
1.780
1.361
133
merhaba hocam,
bu ay ilk transferim olacak ve 2-3 gün evde dinlenmeyi düşünüyorum, fakat transferimden 3-4 gün sonra topuklu ayakkabı giymemde,merdiven inip çıkmamda,toplu taşıma aracına binmemde ve 4 saatlik araçla yola gitmemde sakınca varmı,ayakta kalmakta fazlaca sıkıntı olurmu?ve kabak çekirdeği,ananas tutunmaya yardımcı deniliyor doğruluk payı varmı?
teşekkür ederim.

canım ben dun negatıf sonucumu aldım aslında cook dusuk degrle kımyasal gebelıkde dıyebılırım...ınsallah bebegın senınle olur...oncelıkle bana merdıven yasak dedıler ıgnelerımı hemsıre arkadas vuruyodu cıkamadım evden sıze tavsıyem topuklu vs gymeyın dıkkat edın ılk 3 gun dıkkat ettım sureklı yatmak ıyı deıl zaten kan akısı olması ıcın hareket lazım ara ara yurudum...ananas yemedım dıger konularda dıkkat ettım nasıp hersey sımdı ıkıncıy dusunuyorum ama bakalım

merhaba hocam,
bu ay ilk transferim olacak ve 2-3 gün evde dinlenmeyi düşünüyorum, fakat transferimden 3-4 gün sonra topuklu ayakkabı giymemde,merdiven inip çıkmamda,toplu taşıma aracına binmemde ve 4 saatlik araçla yola gitmemde sakınca varmı,ayakta kalmakta fazlaca sıkıntı olurmu?ve kabak çekirdeği,ananas tutunmaya yardımcı deniliyor doğruluk payı varmı?
teşekkür ederim.
Genellikle embryo transferi sonrası hastayı yarım saat dinlendirmek yeterli olmakla birlikte hastalar kendilerini daha rahat hissettikleri için 2-3 gün ağır fiziksel aktivite gerektirecek işlerden kaçınmalarını önermekteyiz. Ancak sonrasında normal hayatınıza dönebilirsiniz. Bunlara topuklu ayakkabı, araçla seyahat de dahildir. Transfer sonrası yeşil ve kırmızı besinler antioksidan olduğundan genellikle bunlarla beslenmeyi öneririz ancak hiçbir yiyeceğin embryonun tutunmasını arttırdığına yönelik bilimsel bir kanıt bulunmamaktadır.

merhaba hocam,
teşekkür ederim.
Hamile kaldin mi sonra canim

Back
X