- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 27
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Hayır vajinanın hemen ucunda hatta ikinsam dışarı çıkıcak kadar ucunda rahim ağzının bu kadar assada olması normal mi pekiFitili en fazla rahim ağzına yerleştirirsiniz rahim içine zaten parmağınız ulaşmaz. O et parçası muhtemelen rahim agzidir.
Doktora söylediniz mi?Hayır vajinanın hemen ucunda hatta ikinsam dışarı çıkıcak kadar ucunda rahim ağzının bu kadar assada olması normal mi peki
O elinize gelenin et parçası olduğunu sanmıyorum, belki önceki fitil kalıntısı olabilir. Zaten fitili çok ittirmediginizi söylemişsiniz, fitili o şekilde 4-5cm iceriye ittirmediginiz taktirde fitil geri çıkıyor zaten. Yani fitilin ıkındığınızda dışarı çıkabilecek kadar ön tarafta olmaması gerekiyor.Kızlar bugün transferin 10. Günü üç gündür fitili kullanırken çok özür dilerim elime bi et parçası geliyo siz böyle bisey yaşadınız mı normal mi sizce embriyolara zarar gelir diyede bakmaya korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Hayır pazartesi test günüm o gün gittiğimde soylucemDoktora söylediniz mi?
Dediğini anladım ama fitili zaten 6 saatte bir kullanıyorum ve akiyo zaten fitil akmasa belki diyebilirim bakmaya korkuyorum zarar veririm diye yani ikinsam ayna karşısında görünüz sizce adet mı olucam rahim bu kadar assa inmişO elinize gelenin et parçası olduğunu sanmıyorum, belki önceki fitil kalıntısı olabilir. Zaten fitili çok ittirmediginizi söylemişsiniz, fitili o şekilde 4-5cm iceriye ittirmediginiz taktirde fitil geri çıkıyor zaten. Yani fitilin ıkındığınızda dışarı çıkabilecek kadar ön tarafta olmaması gerekiyor.
Test yapsana varsa çıkar ki inşallah vardır? Kaçıncı gün embriyosuKızlar bugün transferin 10. Günü üç gündür fitili kullanırken çok özür dilerim elime bi et parçası geliyo siz böyle bisey yaşadınız mı normal mi sizce embriyolara zarar gelir diyede bakmaya korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Akşam yapicam inşallah çıkar 5. Gün çift embriyoTest yapsana varsa çıkar ki inşallah vardır? Kaçıncı gün embriyosu
İnşallah çıkarAkşam yapicam inşallah çıkar 5. Gün çift embriyo
Rahimin o kadar aşağı inmesi mümkün değil canım ilaçlara bağlı vajina içinde kalınlaşma oluyor belki ona bağlı birşeyler olabilirDediğini anladım ama fitili zaten 6 saatte bir kullanıyorum ve akiyo zaten fitil akmasa belki diyebilirim bakmaya korkuyorum zarar veririm diye yani ikinsam ayna karşısında görünüz sizce adet mı olucam rahim bu kadar assa inmiş
Verdim kan sonuc bekliuorum canimİnşallah çıkarbekliyorum merakla zaten 5.gun embriyosu genelde 8.gun falan cikiyor
Anladim insallah kotu bisey degildir tesekkue ederim Allah razı olsunRahimin o kadar aşağı inmesi mümkün değil canım ilaçlara bağlı vajina içinde kalınlaşma oluyor belki ona bağlı birşeyler olabilir
Malesef negatifİnşallah çıkarbekliyorum merakla zaten 5.gun embriyosu genelde 8.gun falan cikiyor
Kanmi verdin idrardanmi bakildi.12.gunmu yap demislerdiMalesef negatif
Sonra gördüm canım mesajını kan vermişsin negatifmis olsun rabbim en güzel zamanda nasip etsin insan çok üzülüyor ama sonra yine toparlanıyor eminol.ilk denemenmiydi kaç yıllık evlisin?Malesef negatif
Kan verdim canım 10. Günümdü hayırlısı nasıp iki sene olucak evleneli.. ilk denemeydiSonra gördüm canım mesajını kan vermişsin negatifmis olsun rabbim en güzel zamanda nasip etsin insan çok üzülüyor ama sonra yine toparlanıyor eminol.ilk denemenmiydi kaç yıllık evlisin?
Dondurulmusum varmı varsa daha kolay olur tedavi sürecin dahada yeni evli sayılırsın az toparlaninca yine denersin.5in altindami çıktı değerKan verdim canım 10. Günümdü hayırlısı nasıp iki sene olucak evleneli.. ilk denemeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?