Transfer sonucu bekleyen var mi?

Hayirli ugurlu olsun canim.transferin..guzel habelerini alicaz insallah..
Bende 31 ekimde transfer oldum.test yaptircakmisun..ben 2 gun sonra yaptirmayi planliyorum..

Hayır canım yaptırmak istemiyorum korkuyorum bekliycem yaaa perşembe gününü ....
Ya cok iyi anliyorum..2. Transferimde bende korkuyodum.ve test gunu sanirim yaptirmistim..yada bi gun oncede olabilir...ama 3. Bu.transferimin...beklemicem..5. Gun oldugu icin..6. Gun kesin azda olsa cikar diye dusunuyorum..hatta besinci gun bike yapirabilirim..bugun 3. Gunum..transfer gununu saymazsak..senin ilk transferinmiydi canim..

Ilk benim canım bende çok umutsuzum niye bilmiyorum ama korkuyorum sonuçtan yoksa diye içim içimi yiyor transfer sonrası tuvalete gittim öncesinde ebe sağolsun sürgü tuttu...içime dert oldu keşke gitmeseydim diye ...Insallah bu 3.transferin son transferin olur ve yavrunu kucağına alırsın kardeşim

İlaçları bırakmadan adet olunur mu kızlar ya öyle ağrım varhangi ilaç engelliyor adet olmayı

İlaçları bırakmadan adet olunur mu kızlar ya öyle ağrım varhangi ilaç engelliyor adet olmayı
Bence olunmaz olan varsa yazarsa iyi olur çünkü ben transfer öncesi iki âdet geçirdim.adetin ikinci günü hemen iğne ilaç başlamıştı doktor aynı gün hemen adetim kesilirdi

Bence olunmaz olan varsa yazarsa iyi olur çünkü ben transfer öncesi iki âdet geçirdim.adetin ikinci günü hemen iğne ilaç başlamıştı doktor aynı gün hemen adetim kesilirdi
Bende adetin üçüncü günü başladım ve kesilmişti şimdi transferim beşinci günü normal adetime 3 gün var inşallah olmam moralim çok bozuldu

Ben çok fazla ilaç alıyorum proteston gün de 3 defa estorfem günde 3 coraspin günde 1 prednol günde 1 duphaston gün de 3 defa gece kan sulandırıcı iğne ve folik asit

Ben çok fazla ilaç alıyorum proteston gün de 3 defa estorfem günde 3 coraspin günde 1 prednol günde 1 duphaston gün de 3 defa gece kan sulandırıcı iğne ve folik asit
Bende günde iki tane crinone jel 2 adet duphason 3 adet estrofem 1 coraspin 3 güne bir prednol bir adet fobliol bir adetoksopar iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…