- 1 Kasım 2020
- 87
- 28
- 38
- 38
- Konu Sahibi Agresif_lady
-
Kızlar 26 ekimde transfer oldum sonuç bekliyorum benimle aynı durumda olan var mi çok zor beklemek yaaa allah bize sabır versinTransfer olup sonuç bekleyen var mi benim gibi
Hayır canım yaptırmak istemiyorum korkuyorumHayirli ugurlu olsun canim.transferin..guzel habelerini alicaz insallah..
Bende 31 ekimde transfer oldum.test yaptircakmisun..ben 2 gun sonra yaptirmayi planliyorum..
Ya cok iyi anliyorum..2. Transferimde bende korkuyodum.ve test gunu sanirim yaptirmistim..yada bi gun oncede olabilir...ama 3. Bu.transferimin...beklemicem..5. Gun oldugu icin..6. Gun kesin azda olsa cikar diye dusunuyorum..hatta besinci gun bike yapirabilirim..bugun 3. Gunum..transfer gununu saymazsak..senin ilk transferinmiydi canim..Hayır canım yaptırmak istemiyorum korkuyorumbekliycem yaaa perşembe gününü ....
Ben varım 10 Kasım da testTransfer olup sonuç bekleyen var mi benim gibi
Ben varım canım 12 Kasım test günümKızlar 26 ekimde transfer oldum sonuç bekliyorum benimle aynı durumda olan var mi çok zor beklemek yaaa allah bize sabır versin
Ayy hadi inşallah canım tutarBen varım canım 12 Kasım test günüm
Ilk benim canım bende çok umutsuzum niye bilmiyorum ama korkuyorum sonuçtan yoksa diye içim içimi yiyor transfer sonrası tuvalete gittim öncesinde ebe sağolsun sürgü tuttu...içime dert oldu keşke gitmeseydim diye ...Insallah bu 3.transferin son transferin olur ve yavrunu kucağına alırsın kardeşimYa cok iyi anliyorum..2. Transferimde bende korkuyodum.ve test gunu sanirim yaptirmistim..yada bi gun oncede olabilir...ama 3. Bu.transferimin...beklemicem..5. Gun oldugu icin..6. Gun kesin azda olsa cikar diye dusunuyorum..hatta besinci gun bike yapirabilirim..bugun 3. Gunum..transfer gununu saymazsak..senin ilk transferinmiydi canim..
İnşallah canım Rabb'im hepimizin emeğini boşa çıkarmasınAyy hadi inşallah canım tutar
24 ekimde transfer oldum. Bu gün test günümdü. Ama ben yarın yaptıracağım test. Siz idrar testi yaptınızmı?Kızlar 26 ekimde transfer oldum sonuç bekliyorum benimle aynı durumda olan var mi çok zor beklemek yaaa allah bize sabır versin
Hayır canım perşembeyi bekliyorum kan vericem biraz karnımda ağrı var gibi hayırlısıolsun inşallah24 ekimde transfer oldum. Bu gün test günümdü. Ama ben yarın yaptıracağım test. Siz idrar testi yaptınızmı?
Benim hic bir belirtimyok adet öncesi de göğüslerim şişer karnım şişerdi yine aynı ara ara karnımda ağrı oluyorKızlar belirtilerinizi de yasarmısınız
Bence olunmaz olan varsa yazarsa iyi olur çünkü ben transfer öncesi iki âdet geçirdim.adetin ikinci günü hemen iğne ilaç başlamıştı doktor aynı gün hemen adetim kesilirdiİlaçları bırakmadan adet olunur mu kızlar ya öyle ağrım varhangi ilaç engelliyor adet olmayı
Bende adetin üçüncü günü başladım ve kesilmişti şimdi transferim beşinci günü normal adetime 3 gün var inşallah olmam moralim çok bozulduBence olunmaz olan varsa yazarsa iyi olur çünkü ben transfer öncesi iki âdet geçirdim.adetin ikinci günü hemen iğne ilaç başlamıştı doktor aynı gün hemen adetim kesilirdi
Ben çok fazla ilaç alıyorum proteston gün de 3 defa estorfem günde 3 coraspin günde 1 prednol günde 1 duphaston gün de 3 defa gece kan sulandırıcı iğne ve folik asitİlaçları bırakmadan adet olunur mu kızlar ya öyle ağrım varhangi ilaç engelliyor adet olmayı
Bende günde iki tane crinone jel 2 adet duphason 3 adet estrofem 1 coraspin 3 güne bir prednol bir adet fobliol bir adetoksopar iğneBen çok fazla ilaç alıyorum proteston gün de 3 defa estorfem günde 3 coraspin günde 1 prednol günde 1 duphaston gün de 3 defa gece kan sulandırıcı iğne ve folik asit
Iğne oluyormusun ayrıca haftada iki defa proluton iğne oluyorum düşük yapmamak içinBende günde iki tane crinone jel 2 adet duphason 3 adet estrofem 1 coraspin 3 güne bir prednol bir adet fobliol bir adetoksopar iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?