- 3 Aralık 2024
- 40
- 21
- 3
- 31
- Konu Sahibi iyilikseverbirisi
Arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı gün öğrendiniz ve en önemlisi beklerken his nasıldı oldu gibi mi hissettiniz yoksa negatif mi lütfen sürrçten biraz bahsedin 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 5.gun 3aa kalitede embriyom var Kasım ayında transfer olucam inşallah benimde tutar5. Gün 3aa kalitedeydi embriyom. Transferden sonra 5. Günde öğrendim silik bir çizgiyle. Ama kanı 9. Günde verdim. Hep tutacağını hissediyordum. Hiç umutsuz olmadım. Transferden sonra hep karnımla konuştumşimdi doğdu 4 aylık oldu bile
darısı isteyen herkese olsun.
Benim de 5. Gün 3aa kalitedeydi. Asla olacağına inanmadım yine olmadı dedim. Hiç bir belirti yoktu göğüslerim çok büyüdü sadece ama benim regliye yakında hassalaştığı için anlamadım. 6. Gün kan verdim çok erken olsadaa çıktıArkadaşlar kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı gün öğrendiniz ve en önemlisi beklerken his nasıldı oldu gibi mi hissettiniz yoksa negatif mi lütfen sürrçten biraz bahsedin![]()
İnşallah tez zamanda olumlu olsunBenimde 5.gun 3aa kalitede embriyom var Kasım ayında transfer olucam inşallah benimde tutar
Arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı gün öğrendiniz ve en önemlisi beklerken his nasıldı oldu gibi mi hissettiniz yoksa negatif mi lütfen sürrçten biraz bahsedin![]()
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeği boşa çıkmasınİnşallah tez zamanda olumlu olsun![]()
Kan testi ne zaman verdinizBenim 5.gün çift transferdi Opu sürecine girerken içim kıpır kıpırdı hep olacağını hissetmiştim taze transfer oldum transfer sonrası 6.gün evde test yaptım öğrendim çok şükürben hep pozitiftim Allahım nasip etti hamdolsun Rabbime
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah Amin![]()
yasim 25 ilk tedavi icin gittigimde amh 0.64 oldugunu ogrendim baya uzulmustum doktorumda yasima gore baya dusuk demisti ama benim ilaclarla cok iyi kalitede ve cok sayida yumurta elde edildi en iyi kalitede 4 tane embriyo olustu 1i transfer edilip 3 tanesi donduruldu ve ben cok ta beklemiyorumdum cunku hep adet belirtim vardi bana supriz oldu suan 14+4gunluk olduk darisi bekleyenlereArkadaşlar kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı gün öğrendiniz ve en önemlisi beklerken his nasıldı oldu gibi mi hissettiniz yoksa negatif mi lütfen sürrçten biraz bahsedin![]()
Kan testi ne zaman verdiniz