Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı gün öğrendiniz ve en önemlisi beklerken his nasıldı oldu gibi mi hissettiniz yoksa negatif mi lütfen sürrçten biraz bahsedin
5. Gün 3aa kalitedeydi embriyom. Transferden sonra 5. Günde öğrendim silik bir çizgiyle. Ama kanı 9. Günde verdim. Hep tutacağını hissediyordum. Hiç umutsuz olmadım. Transferden sonra hep karnımla konuştum şimdi doğdu 4 aylık oldu bile darısı isteyen herkese olsun.
5. Gün 3aa kalitedeydi embriyom. Transferden sonra 5. Günde öğrendim silik bir çizgiyle. Ama kanı 9. Günde verdim. Hep tutacağını hissediyordum. Hiç umutsuz olmadım. Transferden sonra hep karnımla konuştum şimdi doğdu 4 aylık oldu bile darısı isteyen herkese olsun.
Arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı gün öğrendiniz ve en önemlisi beklerken his nasıldı oldu gibi mi hissettiniz yoksa negatif mi lütfen sürrçten biraz bahsedin
Benim de 5. Gün 3aa kalitedeydi. Asla olacağına inanmadım yine olmadı dedim. Hiç bir belirti yoktu göğüslerim çok büyüdü sadece ama benim regliye yakında hassalaştığı için anlamadım. 6. Gün kan verdim çok erken olsadaa çıktı darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah
Benim 5.gün çift transferdi Opu sürecine girerken içim kıpır kıpırdı hep olacağını hissetmiştim taze transfer oldum transfer sonrası 6.gün evde test yaptım öğrendim çok şükür ben hep pozitiftim Allahım nasip etti hamdolsun Rabbime
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah Amin
Benim 5.gün çift transferdi Opu sürecine girerken içim kıpır kıpırdı hep olacağını hissetmiştim taze transfer oldum transfer sonrası 6.gün evde test yaptım öğrendim çok şükür ben hep pozitiftim Allahım nasip etti hamdolsun Rabbime
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah Amin
yasim 25 ilk tedavi icin gittigimde amh 0.64 oldugunu ogrendim baya uzulmustum doktorumda yasima gore baya dusuk demisti ama benim ilaclarla cok iyi kalitede ve cok sayida yumurta elde edildi en iyi kalitede 4 tane embriyo olustu 1i transfer edilip 3 tanesi donduruldu ve ben cok ta beklemiyorumdum cunku hep adet belirtim vardi bana supriz oldu suan 14+4gunluk olduk darisi bekleyenlere