Transfer sonucu pozitif gelenler

iyilikseverbirisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
40
22
3
31
Arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı gün öğrendiniz ve en önemlisi beklerken his nasıldı oldu gibi mi hissettiniz yoksa negatif mi lütfen sürrçten biraz bahsedin

Benimde 5.gun 3aa kalitede embriyom var Kasım ayında transfer olucam inşallah benimde tutar

Arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı gün öğrendiniz ve en önemlisi beklerken his nasıldı oldu gibi mi hissettiniz yoksa negatif mi lütfen sürrçten biraz bahsedin
Benim de 5. Gün 3aa kalitedeydi. Asla olacağına inanmadım yine olmadı dedim. Hiç bir belirti yoktu göğüslerim çok büyüdü sadece ama benim regliye yakında hassalaştığı için anlamadım. 6. Gün kan verdim çok erken olsadaa çıktı darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah

Benim 5.gün çift transferdi Opu sürecine girerken içim kıpır kıpırdı hep olacağını hissetmiştim taze transfer oldum transfer sonrası 6.gün evde test yaptım öğrendim çok şükür ben hep pozitiftim Allahım nasip etti hamdolsun Rabbime
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah Amin

Kan testi ne zaman verdiniz

yasim 25 ilk tedavi icin gittigimde amh 0.64 oldugunu ogrendim baya uzulmustum doktorumda yasima gore baya dusuk demisti ama benim ilaclarla cok iyi kalitede ve cok sayida yumurta elde edildi en iyi kalitede 4 tane embriyo olustu 1i transfer edilip 3 tanesi donduruldu ve ben cok ta beklemiyorumdum cunku hep adet belirtim vardi bana supriz oldu suan 14+4gunluk olduk darisi bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…