• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonucu

Su S

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
22
6
1
27
Merhaba kızlar ben ayın 24 ünde transfer olsum bugün 7. Günüm birkaç kez dayanamayıp test yaptım ama hep negatif çıktı bugünden itibaren yapsam çıkarmı sonuç acaba 5. Gün embriyosu hiçbir belirtide almıyorum sadee arada bi çok hafif sancı ve bel ağrısı çektim şuanda onlarda yok bide ilk denemem

Merhaba kızlar ben ayın 24 ünde transfer olsum bugün 7. Günüm birkaç kez dayanamayıp test yaptım ama hep negatif çıktı bugünden itibaren yapsam çıkarmı sonuç acaba 5. Gün embriyosu hiçbir belirtide almıyorum sadee arada bi çok hafif sancı ve bel ağrısı çektim şuanda onlarda yok bide ilk denemem
Kişiden kişiye değişiyor. Kana karışma süresi. Benim 3.gün embriyosu 7.gün negatif 8.gün pozitifti mesela

Ay dua et canım bana inşAllah benimde pozitif olur
Hayırlısıyla pozitif olsun inşallah ☺️🙏 belirti arama zaten daha çok küçük belirti vermiyorlar. Benim tek hafif regl olcak gibi kasıklarıma kramp giriyordu arada.

Canim sonuc nasip isi tabiki de umut edip pozitif enerjiyle beklemek kesinlikle daha avantajli umut olacaksa da gec tarihlerde ancak pozitif gormus birçok kisiyi okumuştum burda 😊

Hayırlısıyla pozitif olsun inşallah ☺️🙏 belirti arama zaten daha çok küçük belirti vermiyorlar. Benim tek hafif regl olcak gibi kasıklarıma kramp giriyordu arada.
Ay bende öyle canım hafif kramplar ve bel ağrısı yaşadım cumartesi günü test günüm Allahım inşAllah nasip eder o duyguyu ☺️🙏🏻

Canım ilk denemem de 3.gun embriyo transferim olmuştu. 8.gun normal gebelik testi yapmıştim bembeyazdı. 11 gün kan da değerim 44 çıkmıştı sonra dış gebelik geçirdim.

Back
X