• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer süreci Hk

Duygu62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
817
En iyi cevaplar
1
369
33
Arkadaşlar dün 16 adet yumurtanın toplandı bugün aradılar 8 tanesi olgunmus 5 tanesi döllenmiş 3 tanesinin akıbeti yarın belli olacak dediler , miyom engel değilmis umarım Y rahim olması da sorun olmaz , cuma ya da cumartesi günü 2 tane transfer olacak 🙏🙏🙏 transfer zor bir işlem mı

Arkadaşlar dün 16 adet yumurtanın toplandı bugün aradılar 8 tanesi olgunmus 5 tanesi döllenmiş 3 tanesinin akıbeti yarın belli olacak dediler , miyom engel değilmis umarım Y rahim olması da sorun olmaz , cuma ya da cumartesi günü 2 tane transfer olacak 🙏🙏🙏 transfer zor bir işlem mı
Transfer zor bir işlem değil ama nasıl yani Y şeklinde rahim ile ilgili bir şey demedi mi Dr

Dedi düşük olabilir, yahut erken doğum olabilir dedi , yine de denemek istedim , kısmet nasıp diyip bir yola ciktik
Neden bile bile riske atıyorsunuz ki bebeği. Benimkinde hafif bir basıklık vardı ona bile cesaret edemedim. Bir şey olsa o bebeğin vebalini vicdan azabını taşıyamam dedim ve transfer öncesi histeroskopi yaptırdım. Sizde iyi düşünün hafif basıklık da değilmiş Y şeklinde diyorsunuz

Neden bile bile riske atıyorsunuz ki bebeği. Benimkinde hafif bir basıklık vardı ona bile cesaret edemedim. Bir şey olsa o bebeğin vebalini vicdan azabını taşıyamam dedim ve transfer öncesi histeroskopi yaptırdım. Sizde iyi düşünün hafif basıklık da değilmiş Y şeklinde diyorsunuz
Doktor y dedi ama karar senin dedi , başka bir sıkıntım yok şükür yine de denemek istedim , rahim filminde ters rahim yazıyor onca doktora gittim 8 farklı hastane ve doktor kimi T dedi kimi ters dedi sonuncusu Y dedi güvenim olmadı 3 defa aşılama yapıldı olumsuz oldu sansimi denemek istedim açıkçasi

Doktor y dedi ama karar senin dedi , başka bir sıkıntım yok şükür yine de denemek istedim , rahim filminde ters rahim yazıyor onca doktora gittim 8 farklı hastane ve doktor kimi T dedi kimi ters dedi sonuncusu Y dedi güvenim olmadı 3 defa aşılama yapıldı olumsuz oldu sansimi denemek istedim açıkçasi
Hayırlısı olsun o zaman Rabbim esirgesin. Çok uzanma dikkat et kendine. Ağır işlerden de uzak dur. Özellikle ev süpürme çok ağrı yapıyor uzun bir süre eşin yapsın süpürme işini

Allah razı olsun 🙏 cevap verdiğin icin teşekkür ederim 🙏 acaba transfer zor bir işlem mı
Amin cümlemizden. Yok yok hiç korkulacak bir işlem değil. Aşılama yaptırmışsun onun gibi düşün. Zaten sıkışık girdiğin için daha rahat oluyor hiç canım acımadı hissetmedim bile ben

Back
X