Transfer tarihi

beyhanfenn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2024
277
29
18
28
Arkadaş merhaba transfer oncesi olan progesteron ve e2 degeri transfere başlamaya uygun ise estrofem mg olan ilaç sonradan e2 veya progesteronun yükseltip transfer iptal olabilir mi?Bilgisi olan var mı?

Arkadaş merhaba transfer oncesi olan progesteron ve e2 degeri transfere başlamaya uygun ise estrofem mg olan ilaç sonradan e2 veya progesteronun yükseltip transfer iptal olabilir mi?Bilgisi olan var mı?
Hayır öyle bişeyde iptal söz konusu değil. Zaten transfer hazırlığında estrofem içiyosunuz içinde östrojen hormonu var e2 değerinizi direk patlatıyo. Benim transfer öncesi 700 falandı

Ama ostrajenin yuksek olmasi transfere başlamaya engel değil mi
Canım benim e2 ve progestan değeri transfer hazırlığından önceki yapılan testte düşük olmalı. Bakılıyo düşükse ilaçlara başlanıyo. İlaçlara başlandıktan sonra e2 ve progestana daha bakılmıyo. O kadar ilaç içiyosunuz değerler tabi yükselicek

Canım benim e2 ve progestan değeri transfer hazırlığından önceki yapılan testte düşük olmalı. Bakılıyo düşükse ilaçlara başlanıyo. İlaçlara başlandıktan sonra e2 ve progestana daha bakılmıyo. O kadar ilaç içiyosunuz
Anladım canım doktor adetin 13. Gunu kan ver dedi onu ne icin istedi peki bilgi için sordum🌸

Anladım canım doktor adetin 13. Gunu kan ver dedi onu ne icin istedi peki bilgi için sordum🌸
Mesela progestan ilaca başlanmadan 1 falan oluyo başlandıktan sonrada sanırım 10 12 yi falan geçmemesi gerekiyo ona bakmak isteyebilir. Ama sizi çok kaygılı gördüm doktorunuza güvenin bence 🌸

Mesela progestan ilaca başlanmadan 1 falan oluyo başlandıktan sonrada sanırım 10 12 yi falan geçmemesi gerekiyo ona bakmak isteyebilir. Ama sizi çok kaygılı gördüm doktorunuza güvenin bence 🌸
Doktoruma güveniyorum tabiki sadece süreci bilmiyorum bilgi almak için sordum. Doktora sormayı unutmuşum. Transfer oncesi e2 ve progesteron uygun ise sonraki kanda transfer iptal olma ihtimali yok o zaman dimi

Back
X