Transfer ve beta hcg

gulluu2308

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
18
Arkadaşlar merhaba. 24 Mayıs transferımın 11. Günuydu ve beta hcg 905 çıktı bekledıgımın çok üzerinde ıkız gebelık olabılır mı ? Yarın yenıden kan verıcem

Hayırlı olsun ,beta tek basina belirleyici olmamakla birlikte evet ikiz olma ihtimali var bence

Beta ile anlaşılmıyor aslında o ama belli olmaz hayırlı olsun

Arkadaşlar merhaba. 24 Mayıs transferımın 11. Günuydu ve beta hcg 905 çıktı bekledıgımın çok üzerinde ıkız gebelık olabılır mı ? Yarın yenıden kan verıcem
Selamlar benimde 984 cikmisti ikizlerim oldu ama beta tekbasina belirleyici olmuyor haftaya kese gormeye gidersiniz buyuk ihtimalle belli olur.

Selamlar benimde 984 cikmisti ikizlerim oldu ama beta tekbasina belirleyici olmuyor haftaya kese gormeye gidersiniz buyuk ihtimalle belli olur.
8 Hazıranda kontrole gıdecegım sağlıklı olsun tekil ya da çoğul gebelık hıc onemlı değil benım ıcın

Ya benmde bugğn t+7 42 cıktı sizce nasıl

Neden çok erken yaptırdınız? Bu şekilde kendınızı ve bebeğinızı strese sokuyorsunuz. Bebegınız yenı tutunmaya başlamış sankı negatif değil ama çok erken
Yaaa duramadım neden yaptım bilmiyorum. Çift çizgi koyulaşınca hergün iğne yaptırıyordum acilde iğneye gidince birde test yaptırayım dedim. Umarım düşmez değerim. Sizce varmı of o kadar haklsıınız ki keşek yaptırmasaydım. Test günüm cumartesiydi normalde

Bende 13 mayısta transfer oldum 23 Mayıs test gunumdu ama ben 24 mayısta kan testı yaptırdım. İdrar testını bıle evde 7 ya da 8. Günde yaptım çok erken yapmışsınız ama stres yapmayın yükselir bence gününüzü bekleyin

Yaaa umarım yükselir dua edin kendimi tutamadım erken yaptım şimdi yükselecekmi diye düşünüp duruyorum

Benim 10. Günde 532 idi. İkiz gebelik ti inşallah Rabbim gönlünüze göre versin

`