- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi gulluu2308
-
Sağolun teşekkür ederım değerli yorumunuz ıcınHayırlı olsun ,beta tek basina belirleyici olmamakla birlikte evet ikiz olma ihtimali var bence
Teşekkür ederım değerli yorumunuz içinBeta ile anlaşılmıyor aslında o ama belli olmaz hayırlı olsun
Selamlar benimde 984 cikmisti ikizlerim oldu ama beta tekbasina belirleyici olmuyor haftaya kese gormeye gidersiniz buyuk ihtimalle belli olur.Arkadaşlar merhaba. 24 Mayıs transferımın 11. Günuydu ve beta hcg 905 çıktı bekledıgımın çok üzerinde ıkız gebelık olabılır mı ? Yarın yenıden kan verıcem
8 Hazıranda kontrole gıdecegım sağlıklı olsun tekil ya da çoğul gebelık hıc onemlı değil benım ıcınSelamlar benimde 984 cikmisti ikizlerim oldu ama beta tekbasina belirleyici olmuyor haftaya kese gormeye gidersiniz buyuk ihtimalle belli olur.
Hayır tek embrıyoÇift embriyo mu transfer edilmişti
12. Gun 246 ile ikizlerim oldu beta belirleyici değilHayır tek embrıyo
Bugün 13. Günüm beta 265512. Gun 246 ile ikizlerim oldu beta belirleyici değil
Randevu alın 3000 de kese görünüyorBugün 13. Günüm beta 2655
Doktorum ayın 8 inde çağırdı kese ve kalp atışı ıcın umarım duyarım o güzel sesıRandevu alın 3000 de kese görünüyor
Ya benmde bugğn t+7 42 cıktı sizce nasılArkadaşlar merhaba. 24 Mayıs transferımın 11. Günuydu ve beta hcg 905 çıktı bekledıgımın çok üzerinde ıkız gebelık olabılır mı ? Yarın yenıden kan verıcem
Neden çok erken yaptırdınız? Bu şekilde kendınızı ve bebeğinızı strese sokuyorsunuz. Bebegınız yenı tutunmaya başlamış sankı negatif değil ama çok erkenYa benmde bugğn t+7 42 cıktı sizce nasıl
Yaaa duramadım neden yaptım bilmiyorum. Çift çizgi koyulaşınca hergün iğne yaptırıyordum acilde iğneye gidince birde test yaptırayım dedim. Umarım düşmez değerim. Sizce varmı of o kadar haklsıınız ki keşek yaptırmasaydım. Test günüm cumartesiydi normaldeNeden çok erken yaptırdınız? Bu şekilde kendınızı ve bebeğinızı strese sokuyorsunuz. Bebegınız yenı tutunmaya başlamış sankı negatif değil ama çok erken
Bende 13 mayısta transfer oldum 23 Mayıs test gunumdu ama ben 24 mayısta kan testı yaptırdım. İdrar testını bıle evde 7 ya da 8. Günde yaptım çok erken yapmışsınız ama stres yapmayın yükselir bence gününüzü bekleyinYaaa duramadım neden yaptım bilmiyorum. Çift çizgi koyulaşınca hergün iğne yaptırıyordum acilde iğneye gidince birde test yaptırayım dedim. Umarım düşmez değerim. Sizce varmı of o kadar haklsıınız ki keşek yaptırmasaydım. Test günüm cumartesiydi normalde
Yaaa umarım yükselir dua edinBende 13 mayısta transfer oldum 23 Mayıs test gunumdu ama ben 24 mayısta kan testı yaptırdım. İdrar testını bıle evde 7 ya da 8. Günde yaptım çok erken yapmışsınız ama stres yapmayın yükselir bence gününüzü bekleyin
Benim 10. Günde 532 idi. İkiz gebelik ti inşallah Rabbim gönlünüze göre versinArkadaşlar merhaba. 24 Mayıs transferımın 11. Günuydu ve beta hcg 905 çıktı bekledıgımın çok üzerinde ıkız gebelık olabılır mı ? Yarın yenıden kan verıcem