Bizimde sayi ve hizda dusukluk varSperm sayısı azligi. 500 bin çıktı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde sayi ve hizda dusukluk varSperm sayısı azligi. 500 bin çıktı canım
Merhaba bende 14 kasimda transfer oldum izmir çiğli kemt hastahanesindeBen bugün transfer oldum 25 yaşındayım sorunum yok 2 tane koydular
Sizin nasil sonuclandi belirtileriniz nelerdi cokkkk heyecanliyim zaman gecmek bilmiyorMerhaba bende 14 kasimda transfer oldum izmir çiğli kemt hastahanesinde
Güzel haberlerinizi de yazarsınız inşallah ilkk denemeniz miMerhaba bende 14 kasimda transfer oldum izmir çiğli kemt hastahanesinde
Benim bir basarisiz asilamam oldu bir tüp bebek transdere gittik ama olmadi embriyolar öldü dediler bu ikinci tüp bebek bende ve esimde bir problem yokGüzel haberlerinizi de yazarsınız inşallah ilkk denemeniz mi
Sizin nasil oldu sonuclarGüzel haberlerinizi de yazarsınız inşallah ilkk denemeniz mi
Benim 7.günde belli olmuştu ama yarın yapman sanki daha mantıklıTransfer gunumude sayarsak bugun 7.günüm test yaplamiyim
Ikizmiydi peki sizin c.tesi yumurtam toplandi persembe transfer oldumBenim 7.günde belli olmuştu ama yarın yapman sanki daha mantıklı
İkiz evet,transfer gününü saymazsak bugün 6.gün,en erken yarın yapabilirsin.ben kanda çıktıktan sonra idrar testi yaptım ve silik çıkmıştı 7.gün.Ikizmiydi peki sizin c.tesi yumurtam toplandi persembe transfer oldum
Ikiz olunca idrar testinde cikabiliyor ben tek embriyo transfer oldum ve iki embriyo donduruldu sizin belirtileriniz var mi ben cok heyecanliyimİkiz evet,transfer gününü saymazsak bugün 6.gün,en erken yarın yapabilirsin.ben kanda çıktıktan sonra idrar testi yaptım ve silik çıkmıştı 7.gün.
O zaman belli olmayabilir hiç erkenden yapıp canını sıkma madem.Bende bir belirti olmadı inan,bel karın ağrısı oldu tabi ama o kullanılan ilaçlardan dolayı.Allahım inşallah gönlüne göre versin.Ikiz olunca idrar testinde cikabiliyor ben tek embriyo transfer oldum ve iki embriyo donduruldu sizin belirtileriniz var mi ben cok heyecanliyiminsallah saglik ile kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi
![]()
O zaman belli olmayabilir hiç erkenden yapıp canını sıkma madem.Bende bir belirti olmadı inan,bel karın ağrısı oldu tabi ama o kullanılan ilaçlardan dolayı.Allahım inşallah gönlüne göre versin.
[/QUOTE amin isteen herkesin insallahhh benimde bel karin agrilarim oluyor regl sancim oluyor zaman gecmiyor cok korkuyorum nefatif sonuc gormek istemiyorum
Benim pozitif yarın kese için randevumuz var ben 8. Gün idrarda (erken gebelik)10.gün kan verip öğrendim inşallah güzel devam ederSizin nasil sonuclandi belirtileriniz nelerdi cokkkk heyecanliyim zaman gecmek bilmiyor
Ah canım saglik ile kucagina al insalalh ikiz olan gebelikler mi idrar testinde belli oluyor acaba benimde regl ve kasik agrilarim disinda bir belirti yok evet katiliyorum ilacdan olsa gerek Allah ne derise odur rabbim hayirlisini nasip etsin herkeseBenim pozitif yarın kese için randevumuz var ben 8. Gün idrarda (erken gebelik)10.gün kan verip öğrendim inşallah güzel devam ederİnanın ilaçların etkisinden hiç belirti aramadım göğüslerim şişti o ilaçtan dolayı bi gün sadece regl olcakmışm gibi bi ağrım oldu hafif ama normalde cok sancılı olur ona da belirti demedim şuan hala hic bi belirtim yok kan verirken bile bence bişey çıkmayacak diyerek verdm cünkü burda okuyorm herkes bişeyler yaşıyo abartı coğu yok mide bulantısı falan bunlar hemen olcak şeyler değil kendini dinlemee belirti arama pozitif düşün cok yatma hareketliydim ben hep uzandım da eğildim de banyoda yaptım düğüne de gititm misafir de ağırladım herşey nasip Allah bişeyi nasip edicekse her şekilde ediyor veya etmiyor isyana gerek yok olumlu düşün sadece
![]()
Amin inşallah yok zannetmiyorum ikiz değil tek de belli olur ama cıkmama ihtimali de var en iyisi gününü beklemek ama sabredemiyoruz cıkan sonucu kafaya takmam diyosan yap idrar 8. Günde falan ama yok negatif cıksa üzülür kafama takarım diyosan yapma cünkü idrara geç çıkıyo bazen yanlış olma ihtimali de varAh canım saglik ile kucagina al insalalh ikiz olan gebelikler mi idrar testinde belli oluyor acaba benimde regl ve kasik agrilarim disinda bir belirti yok evet katiliyorum ilacdan olsa gerek Allah ne derise odur rabbim hayirlisini nasip etsin herkese![]()
Be pozitif olacagini dusunuyorummAmin inşallah yok zannetmiyorum ikiz değil tek de belli olur ama cıkmama ihtimali de var en iyisi gününü beklemek ama sabredemiyoruz cıkan sonucu kafaya takmam diyosan yap idrar 8. Günde falan ama yok negatif cıksa üzülür kafama takarım diyosan yapma cünkü idrara geç çıkıyo bazen yanlış olma ihtimali de var
İnşallah gönlündekini nasip eder rabbim sana daBe pozitif olacagini dusunuyorummtransfer gununu sayarsam yarin 8 cuma yapacam insallah o test cihazinda cift cizgiyi gormeyi cok istiyorum
Aminnnnnnnnnnnnİnşallah gönlündekini nasip eder rabbim sana da![]()