Transfer

Hope1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
157
90
98
31
Mersin
Merhaba arkadaslar, bugün embriyo transferimin 7.günü ve bel ağrım ara ara kasık agrılarım var. Bugün başladı bu ağrılarım. Aynı zamanda bugün erken gebelik testi yaptım idrarda negatif çıktı. Bu durumu daha önce yaşayan var mı acaba. Daha normalde 7 gğn sonra kan tahlili yaptırmam gerekiyor ama dayanamadım ben bugün.

Merhaba arkadaslar, bugün embriyo transferimin 7.günü ve bel ağrım ara ara kasık agrılarım var. Bugün başladı bu ağrılarım. Aynı zamanda bugün erken gebelik testi yaptım idrarda negatif çıktı. Bu durumu daha önce yaşayan var mı acaba. Daha normalde 7 gğn sonra kan tahlili yaptırmam gerekiyor ama dayanamadım ben bugün.
7.gün negatif 8.gün pozitif görmüştüm ben bir belirtim yoktu aslında sadece 8.gün regl oluyor gibi hissetmiştim. 3.gün embriyosuydu.

Ya gercekten mi, sende idrarda mi negatif görmüştüm cnm
Evet 7.gün erken gebelik testi negatifti. 8.gün erken gebelik pozitif oldu. Kaset test yaptım oda çok az silik çıktı belli belirsiz bende kan verdim 28 çıktı pozitif

Ay umut oldu şu an bana ya çok sağol. İnşallah benimde pozitiftir. Bugün çok moralim bozuldu negatif görünce. Ama bi taraftan da erken mi acaba dedim. Benim bide kanda pıhtılaşmam var, oksapar da kullanıyorum

Ay umut oldu şu an bana ya çok sağol. İnşallah benimde pozitiftir. Bugün çok moralim bozuldu negatif görünce. Ama bi taraftan da erken mi acaba dedim. Benim bide kanda pıhtılaşmam var, oksapar da kullanıyorum
Yani doktorlar hep 12.gün bekleyin diyor aslında ama varsa 10.günde çıkar bence sizinde. Hayırlısı olsun 🎈

Back
X