Transfer

burcu inan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
70
27
8
32
Merhaba arkadaşlar 12 Ağustos transfer gerçekleşti ve bugün 3 gün ilk gün lavabo dışında kalkmadim dün ve bugün hafif ev işleri yapmaya başladım yemek dağınıklığı toplama gibi benim ilk deneyim im daha önce deneyim yapan hanımlar nelar yaptınız ve neler yediniz yada yemediniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden

Yaa aynı gün transfer olmuşuz inşallah pozitif sonucu alırız Bende öyle yavaş yavaş yemek yapıyorum biraz ortalık topla kadar belirti falan var mı sizde ?

Yaa aynı gün transfer olmuşuz inşallah pozitif sonucu alırız Bende öyle yavaş yavaş yemek yapıyorum biraz ortalık topla kadar belirti falan var mı sizde ?
Amin inşallah hayırlı haber alırız her hangi bir belirti yok ama gaz yapan yiyecekler yemesem bile gaz oluyor ve şişkinlik oluyor ve arada sağdan yada sol kasıklarım ağrıyor ama çok sürmüyor nasıl diyim anı bı sancı oluyor geçiyor o kadar peki sizde

Benimde belirtim yok gibi ara ara o sancı bende de oluyor bi de ölçmedim ama vücut ısım yüksek gibi geliyor hep progestan kullanıyorum ama onunda etkisi olabilir

Dut kurusu ve çiğ kabak çekirdeği yemiştim siz de yiyebilirsiniz,kabızlık için her gün kayısı yiyin,bende yemek yaptım mecburen ufak tefek işler,onlar tutunmaya engel değil hareketi öneriyorlar merak etmeyin

Benimde belirtim yok gibi ara ara o sancı bende de oluyor bi de ölçmedim ama vücut ısım yüksek gibi geliyor hep progestan kullanıyorum ama onunda etkisi olabilir
Evet evet bende fark ediyorum vücut ısım yüksek hatta serin olmasına rağmen ara ara yanıyorum diyorum ateş atiyorum resmen

Merhabalar, umarım sonucunuz pozitif olur ve sağlıkla ilerler, ben avokado, yumurta, çiğ kabak çekirdeği falan yemiştim, olabildiğince dinlenmiştim evde kıpırdasam bile yere eğilmedim, yukarı dolaplara uzanmadım, belki hiç etkisi yok ama sonuçta 1 hafta içinde belli oluyor tutunup tutunmayacağı, keşke demektense 1 hafta hep yatsak bile bence bi şey olmaz, şubatta olmuştu transferim hava da soğuk olunca dışarıya da çıkmamıştım 7. Gün de pozitifi görünce kan vermek için çıkmıştım. Bir de kabız olmamak için kuru kayısı ama bana yetmemişti duphalac içmiştim yoğun progesteron kabız yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…