G Gelecek13 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2019 88 47 38 8 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gelecek13 #1 Merhabalar. Tüp bebek transferi icin emriyoglueyi onerir misiniz. Nisan da ins transferim gerceklesecek.suan ilac kullaniyorum.
Merhabalar. Tüp bebek transferi icin emriyoglueyi onerir misiniz. Nisan da ins transferim gerceklesecek.suan ilac kullaniyorum.
O Obly Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2019 14 6 86 10 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gelecek13 #2 Bu konuyu ben de merak ediyorum bilgisi olan paylaşabilir mi??
PurpleRose 🌺🦩 Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2021 759 404 53 10 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gelecek13 #3 Gelecek13 .!.: Merhabalar. Tüp bebek transferi icin emriyoglueyi onerir misiniz. Nisan da ins transferim gerceklesecek.suan ilac kullaniyorum. Genişletmek için tıkla... 2 pozitif gördüm ikisinde de uyguladım ha devam etmedi gebeliklerim ama sonuçta tutundu. Etkisi var mı bilmiyorum ama öneririrm en azından o kadar para döküyoruz keşke dememek adına..
Gelecek13 .!.: Merhabalar. Tüp bebek transferi icin emriyoglueyi onerir misiniz. Nisan da ins transferim gerceklesecek.suan ilac kullaniyorum. Genişletmek için tıkla... 2 pozitif gördüm ikisinde de uyguladım ha devam etmedi gebeliklerim ama sonuçta tutundu. Etkisi var mı bilmiyorum ama öneririrm en azından o kadar para döküyoruz keşke dememek adına..
G Gelecek13 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2019 88 47 38 10 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gelecek13 #4 Evet bnde oyle düşünüyorum. Her seyi yapiyorken buda olsa iyi olurmus gibi. Cok üzüldüm Rabbim hayirli evlatlqr nasip etsin
Evet bnde oyle düşünüyorum. Her seyi yapiyorken buda olsa iyi olurmus gibi. Cok üzüldüm Rabbim hayirli evlatlqr nasip etsin