Hakımız hayırlısı ama ben ayağımın Aktuna yastık koydum yatıyorum arada hareket ediyorum çünkü bu benim 3. Transferim yoruldum artık bu son olur inşallahBenimki de öyle söyledi ilaçlara dikkat et günlük hayatını yaşa dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakımız hayırlısı ama ben ayağımın Aktuna yastık koydum yatıyorum arada hareket ediyorum çünkü bu benim 3. Transferim yoruldum artık bu son olur inşallahBenimki de öyle söyledi ilaçlara dikkat et günlük hayatını yaşa dedi
Ben full hareket halindeydim valla işe gittim geldim öyle dedi diye. Umarım son olur sağlıkla kucağınıza alırsınız bu sefer nasip olsun inşallahHakımız hayırlısı ama ben ayağımın Aktuna yastık koydum yatıyorum arada hareket ediyorum çünkü bu benim 3. Transferim yoruldum artık bu son olur inşallah
Özel olmazsa sizin tüp bebek sebebiniz neydiHakımız hayırlısı ama ben ayağımın Aktuna yastık koydum yatıyorum arada hareket ediyorum çünkü bu benim 3. Transferim yoruldum artık bu son olur inşallah
Amin canımBen full hareket halindeydim valla işe gittim geldim öyle dedi diye. Umarım son olur sağlıkla kucağınıza alırsınız bu sefer nasip olsun inşallah
Nedeni belli değil açıklanamayanÖzel olmazsa sizin tüp bebek sebebiniz neydi
Hadi hayırlısı olsun şimdi geçti bazen de sıcaklık basıyorHamileyım
Kaçıncı günün canım bugünEvet benimde üşüyor hareketsizlige bagliyorum
Bugün 1.günüm bende de var patiklere başlangıç yaptımTüp bebek transferi sonrası ayak üşümesi yaşayan oldu mu?
O zaman herkeste aynı sorun varBugün 1.günüm bende de var patiklere başlangıç yaptım
Aramızda 1 gün var23 ekim transfer oldum
Ilk gunu saymiyorum 2. gunum
Bu benim 3. Deneme ilk ikisi negatifti amin canımBenim 2. Transferim ilk denememde pozitifti ama 19. Haftada kaybettik maalesef
İnşallah tutar canım benim tek bekliyorumSuanda cift embryomu transfer edildi