Transferde nelere dikkat ettiniz arkadaslar

Allah sağlıkcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
Güzel anne adayları kimsenin bize bakmasına gerek yok öncelikle. Kendimize çok iyi yeteriz yetiyoruz da bunu unutmayın. Transferden önce:
Yemek yapın, pasta börek yapın atın dolaba. Elinizin altında hazır bulunsun.

Eşiniz işe gidiyorsa, ki bu daha iyi, eviniz dağılmaz işte :)

Transferden sonra
İlk iki gün ağrılarım oldu.1.5 gün Yattım. Sonra yavas yavas evimim işini yaptım. Benim de kimsem yok:) Ohss denilen komplikasyona yakalandım. Hastanede yattım. Eve gittim yavaş yavaş olduğu kadar gene işimi yaptım.
Halim oldukça bir tencere çorba yapıp attım dolaba. Az az ısıtp yedik :)

Sosyal medya kullanmadım.
sitres yapmadım.
Kimseye söylemedim.
Haber izlemedim. İzlemiyorum.

Bir haftadır yatıyorum çünkü mide bulantılarım başladı. Hemde daha 5 haftalığız. (Maşallah)
eşim geldiğinde süpürge tutuyor Allah razı olsun. Yaptıkları işler bizim gibi olmuyor ama unutmayalım ki biz bize yeteriz :)
Allah isteyenlere nasip etsin. Gerçekten tüp bebek tedavisi zorlu bir süreçmiş..

Stres yapmayın gerisi hallolur :*

Allah sağlıkcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
Güzel anne adayları kimsenin bize bakmasına gerek yok öncelikle. Kendimize çok iyi yeteriz yetiyoruz da bunu unutmayın. Transferden önce:
Yemek yapın, pasta börek yapın atın dolaba. Elinizin altında hazır bulunsun.

Eşiniz işe gidiyorsa, ki bu daha iyi, eviniz dağılmaz işte :)

Transferden sonra
İlk iki gün ağrılarım oldu.1.5 gün Yattım. Sonra yavas yavas evimim işini yaptım. Benim de kimsem yok:) Ohss denilen komplikasyona yakalandım. Hastanede yattım. Eve gittim yavaş yavaş olduğu kadar gene işimi yaptım.
Halim oldukça bir tencere çorba yapıp attım dolaba. Az az ısıtp yedik :)

Sosyal medya kullanmadım.
sitres yapmadım.
Kimseye söylemedim.
Haber izlemedim. İzlemiyorum.

Bir haftadır yatıyorum çünkü mide bulantılarım başladı. Hemde daha 5 haftalığız. (Maşallah)
eşim geldiğinde süpürge tutuyor Allah razı olsun. Yaptıkları işler bizim gibi olmuyor ama unutmayalım ki biz bize yeteriz :)
Allah isteyenlere nasip etsin. Gerçekten tüp bebek tedavisi zorlu bir süreçmiş..

Stres yapmayın gerisi hallolur :*
Cok tesekkurnederim canim benim.ayni seyleri bende yaptim.yemek falan hazir koydum buz dolabina.Benim de esim yardim ediyor sag olsun.Canim benim bugun 4cu gunum.Ama ilk gun birde bugun cok mide bulantilarim var.birde dun azacik adet agrisina benzer agri oldu.sizde nasil belirti varmiydi?Bu arada sag salim kucaginiza alasiniz insallah bebeyini🙏😍

Sabahları taze sıkılmış meyve suyu(genelde karışık), her gün bi dilim ananas, ilk iki gün sadece yat, iki günden sonra her gün yarım saat yürü(şuanda dışarda yürüyemiyebilirsin evin içinde yürüyüş yap) uzanma eğilme ayaklarını üşütme sürekli çorap olsun ayağında ağır kaldırmak şakın çaydanlık bile çok doluysa dikkatli kaldır. Hep güzel düşün bebek hep karnında gibi davran onu sev konuş. İnşallah güzel haberler alırsın :)
Dediklerini yapiyirum canim.yuruyorum evin icinde.yungul islerimi yapiyorum kendim.Agir isi filan esim ve komsu yapiyor sag olsunlar.Belirtilerin varmiydi canim neler hiss ettin?Unutmadinsa))bu arada sag salim kucagina al insallah bebegini🙏😍😘

Dediklerini yapiyirum canim.yuruyorum evin icinde.yungul islerimi yapiyorum kendim.Agir isi filan esim ve komsu yapiyor sag olsunlar.Belirtilerin varmiydi canim neler hiss ettin?Unutmadinsa))bu arada sag salim kucagina al insallah bebegini🙏😍😘
İnşallah canım darısı başına 😘 hiç bişey hissetmedim ilk günler yorgunluk mide bulantısı bilmem ne onlar ileriki haftalarda oluyor hemen öyle şeyler bekleme. Sadece belim arada bir ağrıyordu, adet ağrısı gibiydi sanki. Ve transferin 8. Günü sol kasığımda çok kötü bi batma oldu o kadar kötüydü ki kıvrandım kesin olmadı diye düşündüm. 10. Gün de hcg yaptırdım 29 çıktı 😊 3. Gün taze embriyoydu benim ki.

İnşallah canım darısı başına 😘 hiç bişey hissetmedim ilk günler yorgunluk mide bulantısı bilmem ne onlar ileriki haftalarda oluyor hemen öyle şeyler bekleme. Sadece belim arada bir ağrıyordu, adet ağrısı gibiydi sanki. Ve transferin 8. Günü sol kasığımda çok kötü bi batma oldu o kadar kötüydü ki kıvrandım kesin olmadı diye düşündüm. 10. Gün de hcg yaptırdım 29 çıktı 😊 3. Gün taze embriyoydu benim ki.
Insallah kucagina alirsin canim saglikli olsun.bende progesterondan dolayi ates oluyor((37.6 oldu dun

Benim şubatta transferim oldu .transferden geldim çamaşır katladım yemek yiyip uyudum normalde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama transfer de tam tersi oldu ağzıma süt dahi değmedi günlük fındık cevizini yiyen ben yemedim.3.gün duş aldim gündüz uzandım az genelde evde dolaştım ve çok şükür hamileyim. Birde bazi sebeplerden aşırı sinirliydim gergin ve mutsuzdum. Ben tutmasının sebebini tabiki önce Rabbim nasip etti ama kafam aşırı rahattı bi salaslik vardı o sürede bende.Hatta testi verdik sonuç için eşime sen bak nasılsa negatif demiştim 2

Benim şubatta transferim oldu .transferden geldim çamaşır katladım yemek yiyip uyudum normalde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama transfer de tam tersi oldu ağzıma süt dahi değmedi günlük fındık cevizini yiyen ben yemedim.3.gün duş aldim gündüz uzandım az genelde evde dolaştım ve çok şükür hamileyim. Birde bazi sebeplerden aşırı sinirliydim gergin ve mutsuzdum. Ben tutmasının sebebini tabiki önce Rabbim nasip etti ama kafam aşırı rahattı bi salaslik vardı o sürede bende.Hatta testi verdik sonuç için eşime sen bak nasılsa negatif demiştim 2
Bende oyleyim tam.negative koklendim.bugun 5ci gunum.adet sancisi var.su an olacakmis sanki

Back
X