- Konu Sahibi Arzularrrrrr
Allah sağlıkcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
Güzel anne adayları kimsenin bize bakmasına gerek yok öncelikle. Kendimize çok iyi yeteriz yetiyoruz da bunu unutmayın. Transferden önce:
Yemek yapın, pasta börek yapın atın dolaba. Elinizin altında hazır bulunsun.
Eşiniz işe gidiyorsa, ki bu daha iyi, eviniz dağılmaz işte :)
Transferden sonra
İlk iki gün ağrılarım oldu.1.5 gün Yattım. Sonra yavas yavas evimim işini yaptım. Benim de kimsem yok:) Ohss denilen komplikasyona yakalandım. Hastanede yattım. Eve gittim yavaş yavaş olduğu kadar gene işimi yaptım.
Halim oldukça bir tencere çorba yapıp attım dolaba. Az az ısıtp yedik :)
Sosyal medya kullanmadım.
sitres yapmadım.
Kimseye söylemedim.
Haber izlemedim. İzlemiyorum.
Bir haftadır yatıyorum çünkü mide bulantılarım başladı. Hemde daha 5 haftalığız. (Maşallah)
eşim geldiğinde süpürge tutuyor Allah razı olsun. Yaptıkları işler bizim gibi olmuyor ama unutmayalım ki biz bize yeteriz :)
Allah isteyenlere nasip etsin. Gerçekten tüp bebek tedavisi zorlu bir süreçmiş..
Stres yapmayın gerisi hallolur :*
Güzel anne adayları kimsenin bize bakmasına gerek yok öncelikle. Kendimize çok iyi yeteriz yetiyoruz da bunu unutmayın. Transferden önce:
Yemek yapın, pasta börek yapın atın dolaba. Elinizin altında hazır bulunsun.
Eşiniz işe gidiyorsa, ki bu daha iyi, eviniz dağılmaz işte :)
Transferden sonra
İlk iki gün ağrılarım oldu.1.5 gün Yattım. Sonra yavas yavas evimim işini yaptım. Benim de kimsem yok:) Ohss denilen komplikasyona yakalandım. Hastanede yattım. Eve gittim yavaş yavaş olduğu kadar gene işimi yaptım.
Halim oldukça bir tencere çorba yapıp attım dolaba. Az az ısıtp yedik :)
Sosyal medya kullanmadım.
sitres yapmadım.
Kimseye söylemedim.
Haber izlemedim. İzlemiyorum.
Bir haftadır yatıyorum çünkü mide bulantılarım başladı. Hemde daha 5 haftalığız. (Maşallah)
eşim geldiğinde süpürge tutuyor Allah razı olsun. Yaptıkları işler bizim gibi olmuyor ama unutmayalım ki biz bize yeteriz :)
Allah isteyenlere nasip etsin. Gerçekten tüp bebek tedavisi zorlu bir süreçmiş..
Stres yapmayın gerisi hallolur :*