Canım merhaba. Öncelikle hiç stres yapma. Şuan sana ve embriyoya en çok zararı telaş etmek ve stres verir. İlk transferimde kayınvalidem geldi öylece yattım hiç kıpraşmadım ama çok stresliydim. Test sonucu kocaman bi sıfırdı. İkinci de tek embriyom vardı durumu ilk ikisi kadar iyi değil demişlerdi. Ümitli değildim, kimseyi istemedim yanımda, tek başıma bir hafta geçirdim. Kendi yemeklerimi yaptım, oturdum, yattım, sık sık evin içinde dolandım. Ama eğilip kalkmadım. Bulaşıkları mesele tezgaha bırakıyordum akşam eşim yerleştiriyordu. Yemek dışında ev işi yspmadım ama ilkine göre çok çok daha hareketliydim. Tutunmuş, test sonucunda pozitifi gördük ama kimyasal oldu. Yalnız bu durum embriyo ile alakalı hareket etmekle ilgisi yok. Belki yalnız olmak iyi bile olabilir, ilk denemem de kayınvalidem sürekli yorum yapıyordu sinir oluyordum. Onun yanında negatif sonuç almak bana ağır gelmişti, çok üzülüyorsun oğlumu da üzülüyorsun. Üzüntünü içinde yaşa demişti. Allah sorsun cahil kadın. İkinci de ne kendi annemi ve onu istemedim. İyi kötü eşimle paylaştık herseyi. Kimsenin sana bakmasına gerek yok. Birbirinize yetersiniz. Düşünsene normal yolla hamile kalsan 5 haftaya kadar anlamayacaksın bile. Yemeğini, temizliğini, süpürgeni yapacaksın. Atlayacaksın zıplayacaksın belki ama yine de tutunacak. Bununda farkı yok. Sadece tüplerden geçerek rahmine inmeyecek, dışardan koyacaklar, inşallah pozitif sonuç alırsın.