Transferde rahim kalınlığı yardım!

pnrsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
121
40
28
27
Kızlar transfer ayındayım günde 3 kez estrofem kullanıyorum bugün reglin 13. Günü rahim kalınlığı 5.5 mm olmuş ama doktor daha fazla bekliyordu climara bant verdi 2 gün sonrasına çağırdı. En az 7 mm olması lazım yoksa transfer iptal olacak. Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen. Artar mı kalınlık ilaç dozu artınca

climara arttırır bence. birde pancar, gerçek nar suyuna abanın derim

Merhaba acaba hangi hastanede tedavi oluyorsunuz ?

Çok hormon alınca rahim ters etki durumda gösterebiliyormuş eğer olmazsa doğal siklus deneyin ilaçsız

Transferi muhtemelen 17, 19.günler arasında yaparlar. O zamana kadar artar nar suyu için tam mevsimi

Çok hormon alınca rahim ters etki durumda gösterebiliyormuş eğer olmazsa doğal siklus deneyin ilaçsız
Doğal siklus denedik pcos olduğu için yumurtam o ay gelişmedi sonra devam ettim adet olmadan tekrar gelişmeye başladı ama kendiliğinden kontrolden önce çatladı yine kaçırmış olduk. Oyüzden ilaçlıya geçtik

Benim de rahim kalınlaşmamıştı transferim iptal oldu. En fazla 6,5 mm oldu o zaman transfer yapıldı ama tutmadı

Benim 22.günde gerekli kalınlığa ulaştı. Transferim kalınlaşmasa iptal edilecekti. Estrofem günde4 kez kullandım 2si gece vajinaldi. Ayrıca günde bir bardak nar suyu içtim

Benim transferimdr endometrium 9.8 mm kalinligindayken yapıldı. Ama doktor daha çok 3 çizgiye dikkat ediyoruz dedi. Rahimde 3 çizgi görünce transfer gününe karar vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…