• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferde rahim kalınlığı yardım!

pnrsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
119
39
28
27
Kızlar transfer ayındayım günde 3 kez estrofem kullanıyorum bugün reglin 13. Günü rahim kalınlığı 5.5 mm olmuş ama doktor daha fazla bekliyordu climara bant verdi 2 gün sonrasına çağırdı. En az 7 mm olması lazım yoksa transfer iptal olacak. Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen. Artar mı kalınlık ilaç dozu artınca

Kızlar transfer ayındayım günde 3 kez estrofem kullanıyorum bugün reglin 13. Günü rahim kalınlığı 5.5 mm olmuş ama doktor daha fazla bekliyordu climara bant verdi 2 gün sonrasına çağırdı. En az 7 mm olması lazım yoksa transfer iptal olacak. Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen. Artar mı kalınlık ilaç dozu artınca
climara arttırır bence. birde pancar, gerçek nar suyuna abanın derim

Merhaba acaba hangi hastanede tedavi oluyorsunuz ?

Çok hormon alınca rahim ters etki durumda gösterebiliyormuş eğer olmazsa doğal siklus deneyin ilaçsız

Transferi muhtemelen 17, 19.günler arasında yaparlar. O zamana kadar artar🦋🙌 nar suyu için tam mevsimi 🤲

Back
X