Transferde sıkışık durumunu nasil yaptınız?

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
Kızlar ben ilk denemem de transfer 'de evden çıkarken 1 su bardağı ve yolda giderken 2 litre su içtim. Ama öldüm öldüm dirildim diyebilirim.sizler kaç bardak ne kadar içtiniz acaba?bu arada ben yalovadan bursaya tedaviye gidiyorum. Ki yol boyunca ne çektim tahmin bile edilemez kizlat

Yani burda bize sormak istediginiz tam olarak nedir? Herkes ne kadar sikisik oldugunu mu yoksa kac bardak su falan ictigini mi soylesin? Bu sorunun cevabi size-bize ne kazandiracak onu anlamaya calisiyorum

İlki çok zordu tuta tuta bi hal oldum fazla da su içmiştim ama içeri girince bardak verdiler 2 bardak boşalttım. Sonra olayı çözdüm zaten çok sıkışınca az az boşalttım hep. Buna rağmen içeri girdiğimde bi bardak daha boşalttırdılar yani hiç sıkışık değildim hatta yoktu bile :) yani çok geldiğinde biraz boşaltıp öyle bekleyebilirsin

Kızlar ben ilk denemem de transfer 'de evden çıkarken 1 su bardağı ve yolda giderken 2 litre su içtim. Ama öldüm öldüm dirildim diyebilirim.sizler kaç bardak ne kadar içtiniz acaba?bu arada ben yalovadan bursaya tedaviye gidiyorum. Ki yol boyunca ne çektim tahmin bile edilemez kizlat
Yanlis yapmissiniz evden çıkarken ve yolda cok icmenize gerek yoktu. Zaten işlemden yarim saat 45 dk önce icmeye baslasan iki dolanmayla sıkışıyosun hemen. E bide bunun hastaneye girer girmez isleme baslanmama durumu var. Bizi hemsireler uyariyodu burda su için diye ara ara gelip sukadar sonra alicaz seni sıkışmadiysan dolaşarak biraz daha ic diye. Aksi durumda dayanılacak gibi degil o durum tam bir işkence

Yanlis yapmissiniz evden çıkarken ve yolda cok icmenize gerek yoktu. Zaten işlemden yarim saat 45 dk önce icmeye baslasan iki dolanmayla sıkışıyosun hemen. E bide bunun hastaneye girer girmez isleme baslanmama durumu var. Bizi hemsireler uyariyodu burda su için diye ara ara gelip sukadar sonra alicaz seni sıkışmadiysan dolaşarak biraz daha ic diye. Aksi durumda dayanılacak gibi degil o durum tam bir işkence
Valla dgru diyorsun selincim ben öğün hayatımın kabusunu yaşadım diyebilirim. Benim hatam kesinlkle. 2.de anestezli yaptrdim aşırı rahattım. Smdi 3.denemedeyim ne yapsam ,ne karar versem bilemedim.beni çok gerio bu durum maalesef

Benim evle hastane yarım saat arası 2 bardak su içtim oraya giderken 0.5 pet şişe içtim sonra dediler seni alıcaz sıkışıkmısın dedim yok biraz daha iç gene 0.5lik pet içtim hala hissetmiyordum meğersem ultrasonla bakıldı baya sıkışıkmışım 😂😂 ama çok zorlanmadım ilk tedavim çok kötüydü 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Valla dgru diyorsun selincim ben öğün hayatımın kabusunu yaşadım diyebilirim. Benim hatam kesinlkle. 2.de anestezli yaptrdim aşırı rahattım. Smdi 3.denemedeyim ne yapsam ,ne karar versem bilemedim.beni çok gerio bu durum maalesef
Transferi mi anestezi ile yaptırdın. İdrara sıkışık olunca rahim en net goruntuyu veriyor diye biliyodum anestezi ile bu durum olmuyor o zaman mumkun degil sıkışık olmak

1 saat öncesinde 2 bardak su yeterli daha fazlası eziyet oluyor. Fazla kaçırdıysanız suyu biraz boşaltabilirsiniz ben o şekilde ayarlamıştım 🤭😁

Bende aşırı sıkışıktım :olamaz::olamaz: kaç kez biraz biraz yapsam da. Hala deli gbi sıkışıktım. İşleme alindigimda hemşireler beni hazırlarken baktılar kız naptın diye:halay::halay: baya sisirmisim idrar torbasını .bizimistedigimiz şu kadardı dediler ve sondayla oraya kadar boşalttılar. İyiki boşalttılar ben çok rahatladım.hic sıkışık değil gibiydim.eve gelene kadar lavaboya gitmedim :KK70: :KK70:onceki transferde yatakları falan cirmaliyordum altıma kacirmmak için :skandal:

Back
X