transferden 10 dakika sonra tuvalete yarım saat sonra yola

eylul01

oysa bir umuttu
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
446
6
296
45
Kocaeli
arkadaşlar merhaba;

transferde çok sıkışmıştım 10 dakika sonra altıma bi kap koydular ona tuvaletimi yapıtım 20 dakika sonrada tuvalete geçirdiler.. daha sonra taburcu ettiler .. 2 saatlik yola çıktım.. arabada rahat edemedim bir sağa bir sola döndüm..

bu tür durumu yaşayıp pozitif sonuç alan var mı?

arkadaşlar merhaba;

transferde çok sıkışmıştım 10 dakika sonra altıma bi kap koydular ona tuvaletimi yapıtım 20 dakika sonrada tuvalete geçirdiler.. daha sonra taburcu ettiler .. 2 saatlik yola çıktım.. arabada rahat edemedim bir sağa bir sola döndüm..

hpimizinki anı oluo canım hepimiz vc ye çıkıyoz evede arabayla dönüyoruz tabiki rahat edilmiyo ama yapacak bişi yok sen yinede fazla hareket etme

canım meraba öncelikle tedavin hayırlı ve son olsun inşallah benede transferden 20 dk sonra vc kaldırdılar hiç istemediğim halde içim hiç rahat etmemişti ve sonuç negatif oldu ikinci denememde tek dikkat edeceğim şey tuvalete mümkün olduğu kadar geç gitmek olacak inşallah seninki pozitif olacak bol bol dinlen

arkadaşlar merhaba;

canim hic bu sekilde dusunme sen yine 10 dk sonra wc ye gitmissin
ben transferden hemen sonra kalktim giyindim kendim wc ye gittim
ve senin gibi 2.5 saatlik yola ciktim ama rattim cok sukur
ve suanda 6 haftalik hamileyim transferin hayirli olsunnnnnnn

canim hic bu sekilde dusunme sen yine 10 dk sonra wc ye gitmissin
ben transferden hemen sonra kalktim giyindim kendim wc ye gittim
ve senin gibi 2.5 saatlik yola ciktim ama rattim cok sukur
ve suanda 6 haftalik hamileyim transferin hayirli olsunnnnnnn

çok teşekkür ederim arkadaşım ..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almaı nasip etsin..

arabada uzanmışmıydın ben sağa sola dödüm sürekli yoldada mola verip bir daha tuvalete gittim.

merhaba; sizdemi hemen tuvalete ve yola çıkmıştınız ilk seferde tuttumu bebişiniz?

evet canım ben sigorta hastanesinde olduğum için özeldeki gibi yatamadım ama ilk seferde tuttu benimde yolum 2.5 saatlik yoldu ama şansıma bir trafik vardı durkalk içim dışıma çıktı ama şükür 6. ayımızı doldurmak üzereyiz kafana takma herşeyi rahat bırak kendini

arkadaşlar merhaba;

Canım hemen panik yapma bana 22 aralıkta transfer yapıldı transferden sonra 10 km yol yürüdüm şükür şimdi 10 haftalık hamileyim bundan önceki denemelerimde 15 gün yattım hiç bir şey yapmadım ama sonuç negatif çıktı.Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin onun için he şeyi kafana takma RABBİM ol dedikten sonra herşey oluyo.

ay valla bende çok sıkıştım ama yarım saat sonra yapabilirsin dediler bana baya sıkıştım sonra sürgüye yaptım. 3 saat hiç kalkmadan yatırdılar arada yine sürgüye yaptım. hemen kaldırmışlar sizi bana hemşire yat sakın kalkma dedi.

canım meraba
hiç kafanı yorma böyle şeylerle.allahım ol dedikten sonra herşey bahane.
ben de ilk denememde transferden sonra akşama kadar yattım hastanede.tuvalete de hemen gitmedim ama malesef tutmadı.bu ikinci denememdi.zaten yatırmadılar beni hiç.transferden çıkar çıkmaz tuvalete koştum ben de.ve çıkşta 2 saatlik yol yaptık.Allaha şükür şimdi 7.haftamızdayız.
ben de korkmuştum tuvalet yol....tutmayacak diye ama Rabbim büyüktür.
sen içini ferah tut.dua et.hayırlısı Allahtan canım.

çok teşekkür ederim arkadaşım ..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almaı nasip etsin..

arabada uzanmışmıydın ben sağa sola dödüm sürekli yoldada mola verip bir daha tuvalete gittim.

hayir canim uzanmadim normal on koltukta oturdum
bende yolda durdum tuvalete gittim hatta ciktik dolastik yemek yedik
e yol cok uzundu sonra yolumuza dvm ettik

arkadaşlar benm de sorunum aynı. benim 2. tüp bebek denemem bu ama ilkinde dr. beni hiç kaldırmamıştı hatta sürgüye bile yarım saat sonra müsade etmişti üstelik 4 saat hiç kıpırdamadan yatmıştım bir günde hastanede kalmıştık yol uzun die. ama sonuç negatifffffftiii.. ne yazık ki. 6 ay sonra yani 21 şubatta bi daha transfer yapıldı bu sefer farklı bir yerde yapıldı ve dr. hemen kaldrdı beni tuvalete yolladı ben tabi panik oldum sonra 1 saat yatırdı ve eve yolladı. düşünün izmirden bodruma geldik yatarakta olsa çok uzun yolculuktu.içime kurt düşmüştü ama sizleri görünce epey sevindim..bugün 4. günüm dü Allahın izniyle bitirdik 4 günü. ama 5 martta kadar kafayı yicem sanırım... Allahım isteyen herkese versin inşallahhhhhhh........

kızlar bende sizin gibi hemen kalktım üstelik beni tam sıkışmadan transfere aldılar orda serumla sıkıştırdılar sizce onun tutmamasında bir etkisi olmuşmudur serumla alttan sıkıştırdılar bu olayları düşünmek cok kötü piskolojim iyice bozuldu rabbim hayra getirsin

Back
X