arkadaşlar merhaba;
transferde çok sıkışmıştım 10 dakika sonra altıma bi kap koydular ona tuvaletimi yapıtım 20 dakika sonrada tuvalete geçirdiler.. daha sonra taburcu ettiler .. 2 saatlik yola çıktım.. arabada rahat edemedim bir sağa bir sola döndüm..
bu tür durumu yaşayıp pozitif sonuç alan var mı?
arkadaşlar merhaba;
transferde çok sıkışmıştım 10 dakika sonra altıma bi kap koydular ona tuvaletimi yapıtım 20 dakika sonrada tuvalete geçirdiler.. daha sonra taburcu ettiler .. 2 saatlik yola çıktım.. arabada rahat edemedim bir sağa bir sola döndüm..
hpimizinki anı oluo canım hepimiz vc ye çıkıyoz evede arabayla dönüyoruz tabiki rahat edilmiyo ama yapacak bişi yok sen yinede fazla hareket etme
canim hic bu sekilde dusunme sen yine 10 dk sonra wc ye gitmissin
ben transferden hemen sonra kalktim giyindim kendim wc ye gittim
ve senin gibi 2.5 saatlik yola ciktim ama rattim cok sukur
ve suanda 6 haftalik hamileyim transferin hayirli olsunnnnnnn
merhaba; sizdemi hemen tuvalete ve yola çıkmıştınız ilk seferde tuttumu bebişiniz?
arkadaşlar merhaba;
çok teşekkür ederim arkadaşım ..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almaı nasip etsin..
arabada uzanmışmıydın ben sağa sola dödüm sürekli yoldada mola verip bir daha tuvalete gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?